Goliath…

Kärt återseende…

image

Med både mamma, Gunnar och häst…

image

Lunch och fika..

image

Charlie på hästryggen

image

-Stanna mamma så jag kan hoppa av och plocka en blomma till dig!!

image

image

image

image

image

Kärlek och tack för att ni stöttar när jag är svag💜

 1. Magdalena, Du ger mig styrka i mörka dagar. Jag har inte förlorat ngt barn men känner så mkt när jag läser det du skriver om Isak. Jag har kanske andra ledsamma saker i min ryggsäck och för mig känns det så skönt med en kändis som är mänsklig och delar glädje o sorg med mig(känns det som). Jag har gått förbi Isaks grav o stannat o berättat för honom att hans mamma ger mig styrka o glädje.Ville gärna sätta en blomma eller ett ljus där men har inte vågat, vill ej inkräkta på Er stund. Magdalena, du är svag men stark och Du gör mig glad! Mvh o kram

  1. Vad fin du är!!!! Åhhh vad glad du gör mig. Tack!!! Klart att du ska. Det värmer bara mitt hjärta💜

 2. Du verkar för mig vara en naturlig, snygg, jordnära, humoristisk, livserfaren, klok och ödmjuk människa med båda fötterna på jorden och har kraften att delge oss dina äventyr, dina glädjeämnen, din sorg, du är fantastik Magdalena!! Kram till dig!

  1. Tqck fina Frida💜 vad glad du gjorde mig…

 3. Lotta skriver:

  Tänker på dig! ❤️

 4. Laila skriver:

  Åh, Goliath är helt underbar…..
  Vart står han för nån stans?
  Skulle vilja se han. Han är Underbart vacker 🙂

 5. Ingrid skriver:

  Magdalena,
  Jag ska inte ens låtsas att jag förstår….. vem vet hur det känns när livet rämnar mer än de som upplevt det själva? Men jag vill lämna några ord till dig, som hjälper mig vid sorg: ”Sorgen är kärlekens pris”….. Det pris vi betalar för att älska, men även i form av en hyllning (pris) till kärleken…… Vill tacka för din sårbara ärlighet, för att du inte låtsas vara någon annan än den du är, för att du skulle kunna vara just MIN vän, MIN granne, MIN kollega. All kärlek och många styrkekramar till dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..