Tosselilla

image

image

image

image

image

image

image

Och en VÄLDIGT bra film!!

Rekommenderas varmt

image

Kram på dig!

Nu ska vi ner till Shufflebar och äta hamburgare. Det är stjärnkocken och årets kock Danne Mullern som lagar käk!

 1. Lena skriver:

  Hej finaste!

  Dina gympaskor du hade häromdagen, märke? Skitsnygga och härligt med lite färg.

  Vill passa på att säga att jag beundrar verkligen dig. Du har hjälpt mig många gånger med dina kloka ord.

  Du finns i mina tankar nu när årsdagen närmar sig

  kramar

  1. Tack fina! Assics tror jag de heter. .. kram

   1. Lena skriver:

    Tack för svar! Hittade dem på rea på Zalando 🙂

    Kram

 2. Sara skriver:

  Hej !
  Ville bara skriva till dig och säga hur otroligt bra din bok ” Mitt perfekta liv ” är. Har streckläst den idag på 1 h och det var så härligt att läsa en bok som visar hur verkligheten är 🙂 Sedan måste jag säga att du är väldigt vacker för din ålder, hoppas själv jag åldras på samma sett. 🙂 Kram

 3. Härlig sommarvistelse ni har i mitt ljuvliga Ystad. Hoppas bara att ni provar annan mat än Daniels och marinans. Rekommenderar verkligen ett besök på Havsnära i småbåtshamnen. Deras olika fisk/skaldjursrätter är bara bäst! Gå dit ( om ni inte varit där innan i sommar)!

 4. Lotte skriver:

  Åh va skoj på Tosselilla 🙂 Vi var i skara för ett par veckor sen och det va med riktigt kul!! Vi ska neråt i Skåne till havet imorn, det gäller att ta tillvara på solen 🙂
  http://lotte4.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..