Ännu en dag på stranden..

På måndag börjar det vanliga livet igen. Då lovar jag att lägga lite mer tid på bloggen. Skriva lite längre och roligare texter..

Nu har jag faktiskt inte orkat eller haft tid. Jag vill njuta av livet, de sista dagarna och att få vara med barnen i nuet.

image

Redo att gå ner till marinen och äta lite middag med barnen….

image

image

image

Mötte härliga tjejer! Åhh säger det igen! Älskar när ni kommer fram och hälsar:mrgreen:

image

image

Mamma MY satte tänderna i lammköttet…
Vi älskar Hallå hallå

image

image

image

image

image

Lek i parken, strandpromis, sparkcykel ar och god mat…

image

image

image

image

Nu ska vi beta av lite filmer. Turisten och Trash. .

Kram på dig!! ×

 1. ina skriver:

  Hej! och tack för en härlig blogg, undrar bara vart de bruna skorna som du har på första bilden är köpta? superfina.

 2. Yvonne skriver:

  Nej jag tror inte ett dugg på att My är gravid,för jag handlade av henne för ett par veckor sedan i
  hennes affär i Arontorp. Så ser inte en ut som är i 9:e månaden.Jag tror att Magdalena vill skoja
  med oss o alla nyfikna antaganden om vem som är gravid o.s.v.
  mvh Yvonne

  1. Jenny skriver:

   Resten kom visst inte med…supersnygga iaf. Vart är dom köpta?

  1. Assic från inter sport. Kram

 3. Sandra skriver:

  Bilden där Charlie sitter och leker/tänker är väldigt vacker med ljuset. Ser nästan ut som ett ansikte i trädet av solskenet genom träden. Kom och tänka på Isak direkt när jag såg bilden. Kanske bara jag som inbillar mig. Men ville dela det med mig. Fina tankar är aldrig fel <3

 4. Ingrid skriver:

  HAHA du är för rolig, och det är verkligen inget fel på ditt bloggande i sommar, Herregud det är ju inlägg varenda dag, du skämmer bort oss. Dör av skratt när du skrev att My är gravid med Ingvar på Fritan. VAD säger hans fru om det 🙂 ? Själv håller jag för öronen när jag går förbi där. HALLÅHALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, ha en underbar sista helg i Ystad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..