ANNONS

Nya filmen Pixels!

/
magganpixels

Jag fick en present på posten, jag får det lite då och då.  Vi fick biobiljetter till nya filmen Pixels som har premiär nu på onsdag den 12 augusti. Tristan är nog den som kommer uppskatta filmen mest.  Jag uppskattar Adam Sandler:-)

Filmen handlar om utomjordingar som misstolkar ett videoklipp som en krigsförklaring och bestämmer sig för att anfalla Jorden. För att kunna rädda världen tar presidenten kontakt sin barndomsvän, hemmabioinstallatören och tidigare arkadmästaren Sam Brenner (spelas av Adam Sandler). Under hans ledning får ett team av arkadnördar i uppdrag att ta kampen mot utomjordingarna!  Är du också nyfiken och vill se filmen, läs mer och boka er biljetter HÄR.

magganpixar

Tack till Sony Pictures!

Hur ser din dag ut? Regnar det (det gör det i vissa delar av landet hörde jag). Har du börjat jobba? Ledig? Ska du kanske ta semester i höst?

Later!

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00