Nya filmen Pixels!

magganpixels

Jag fick en present på posten, jag får det lite då och då.  Vi fick biobiljetter till nya filmen Pixels som har premiär nu på onsdag den 12 augusti. Tristan är nog den som kommer uppskatta filmen mest.  Jag uppskattar Adam Sandler:-)

Filmen handlar om utomjordingar som misstolkar ett videoklipp som en krigsförklaring och bestämmer sig för att anfalla Jorden. För att kunna rädda världen tar presidenten kontakt sin barndomsvän, hemmabioinstallatören och tidigare arkadmästaren Sam Brenner (spelas av Adam Sandler). Under hans ledning får ett team av arkadnördar i uppdrag att ta kampen mot utomjordingarna!  Är du också nyfiken och vill se filmen, läs mer och boka er biljetter HÄR.

magganpixar

Tack till Sony Pictures!

Hur ser din dag ut? Regnar det (det gör det i vissa delar av landet hörde jag). Har du börjat jobba? Ledig? Ska du kanske ta semester i höst?

Later!

 1. Har haft 2v semester men har 2 till om en vecka och det behövs! Kaos på jobbet och jag går en mil per dag och jag är så slut.. Kram fina Magdalena.

 2. Tack för tipset – gick in & bokade biljetter på en gång, så tack vare dig blir det bio ikväll! 🙂

 3. Vimsa skriver:

  Problemet löst, sonen hade lagt till addblockers och har nu tagit bort den, Rack för hjälpen!

 4. Dom rika får gratis och vi andra får betala. Väldigt rättvist…

  1. Bjorn skriver:

   Jag har bara fått någonting gratis en enda gång. Det var stryk av min far ..

  1. Ja ibland är livet fruktansvärt orättvist!! Jeaninne

 5. Jag har aldrig kunnat se film i 3D då jag är blind på ena ögat.
  Minns att för många många år sedan, skulle de visa nån slags skräckfilm på TV och så skulle man ha glasögon med ett rött ”glas” och ett grönt för att kunna se effekten.
  Alla i klassen pratade om detta och jag var den enda som inte kunde uppleva det.
  Men jag är jättetacksam för det lilla jag ser men är ständigt orolig att mista synen även på det andra.
  Tänker ofta att jag ska skynda mig och resa runt i världen så jag hinner se allt jag önskar, om det nu skulle ske, så jag samlar på mig massa synminnen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..