ANNONS

Vinn en komplett hemmabiokväll med Lenovo!

/

Lenovotavlinggraaf

Sommarvärmen har ju dessvärre inte riktigt kommit till Sverige än och var och varannan dag faller regnet ner. Trist på många sätt, men perfekt väder för att kura ihop sig med nära och kära för att titta på film eller varför inte en bra serie.

Tillsammans med Lenovo tävlar vi ut en komplett hemmabiokväll där du har chans att vinna en Lenovo YOGA Tablet 2 PRO, en surfplatta med inbyggd projektor som kan förvandla vilken vanlig vit vägg som helst till en bioduk. För att göra filmkvällen komplett ingår även lite annat smått och gott. Vinsten är värd hela 5.599 kr och så får du även det där lilla småttiga och gottiga om du vinner.

Vill du läsa mer om vad du kan vinna hittar du mer information HÄR.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att lägga ut en bild på Instagram som visar hur du tittar på film eller serier hemma idag, kanske saknar du helt en bra skärm att titta på? Använd hashtagen #perfektfilmkväll och skriv även en kort motivering till bilden om varför just du ska vinna.

Tävlingen kommer att dra igång fredag 31 juli  och ligga uppe i två veckor tills vi utser en vinnare efter den 14 augusti. Vinnaren publiceras här samt på Magdalenas officiella instagram.

Sesså! In på Instagram och tävla nu! Lycka till!

VINNARELENOVO

Den lyckliga vinnaren blev: Åsa Kjellkvist (Instagram: asakjellkvist).  Åsa har på ett humoristiskt sätt visualiserat varför hon är i stort behov av en Lenovo YOGA Tablet 2 Pro. GRATTIS!

Vinnare utses av representanter för Lenovo och representant för Magdalenagraaf.se. Anställda hos Lenovo och eller för Magdalena Graaf får inte deltaga i tävlingen.  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00