Mats 55 år…och tack för alla tipsen!

Kalas hos Mats! Och TACK FÖR ALLA TIPSEN!

Det löste sig. Kusin Linn tar Pyret när vi är borta….

Men jag kommer spara alla tips till nästa gång..

Tack💜

image

55 år fyller Filips stilige bror Mats

image

image

Dagens kalasoutfit

image

Skor LDIR från STYLEICON
Lång öppen ”skjorta” från ELSALEONIE
Tshirts DOBBER
Shorts HM
Och en jädrans massa fräknar.

image

Härliga sommarfärger!

Jag har börjat anteckna Charlies spontana små kommentarer och frågor om Isak.
Det är så värmande för själen att höra..
Charlie inkludera Isak MINST 15 gånger om dagen…
Små påståenden, kärleksfulla tankar och funderingar.

Undrar om han ser honom? Jag får kärleksgåshud av bara tanken.

Sa det till Sophie igår….

-Lägg märke till hur mycket Charlie spontant pratar om Isak..

Ja, sa hon. Det är helt otroligt! HAN MÅSTE KÄNNER AV HONOM.

 1. Helene skriver:

  Hej Magdalena!
  Jag är övertygad om att din lilla son ser Isak på nåt vis. När min sons farfar gick bort så var sonen bara 1 år och 10 mån gammal. Han förstod inte ens att han var borta. Några dagar efter farfars bortgång så pekar min son mot taket i sovrummet och säger faffar…det var som om han såg honom. Jag är övertygad om att han såg honom där i taket. Jag tror att de avlidna oftare visar sig för små barn, så för barnen blir det naturligt att se dom då och då. Ta hand om dig Magdalena//kram Helene

 2. Maria skriver:

  Det sägs att små barn kan se döda så din lilla kille ser honom kanske ,känner hans närvaro kram

 3. Mandy skriver:

  Hej fina Magdalena! Han känner säkert av Isak 🙂 googla på indigobarn, jag är det och ganska säker på att min son, som också heter Charlie och är lite yngre än din son, är det med. Skickar tusen styrkekramar, du är grym!

 4. Hej

  Min pappa lämnad oss när jag var 14 år. Året efter träffade min bror en tjej med en son sedan tidigare förhållande. Sonen var kring 1 år när de träffades och flyttade in i min pappas hus.
  Bara veckor efter de flyttat in började sonen prata för sig själv. När han lekte och när han skulle sova. Ingen tänkte så mycket på de. En dag sitter alla tre i vardagsrummet för att kolla TV och då går sonen fram till ett kort på min pappa som sitter på väggen och utbrister ”där är den snälla farbrorn som brukar leka med mig och natta mig”.

  Min andra bror har träffat en tjej med en dotter sedan innan, hon är 7 år (fyller 8) och hon har sagt att en mörk man (min pappa var mörkhårig och mörkbruna ögon varit hos henne flera tillfällen).

  Barn har en förmåga att se sådant vi inte alltid gör och är öppna för de vi inte alltid ser eller märker av.

 5. anna skriver:

  Vad fin du är 🙂 Älskar dina skor 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..