Hundpensionat i Ystad? Fjälläventyr och Ystad Saltsjöbad

Godförmiddag min kära vän!

Har du det bra eller har du regnat bort?

Här har vi tagit oss en rejäl sovmorgon..

Halv 11 vaknade Charlie. Sjukt!

image

Imorgonbitti kl 5.00 åker jag och jobbar. Någonstans i Sverige. EFTER det åker jag hem till lägenheten, packar och lastar bilen med regnkläder, sovsäckar, ridhjälmar och myggmedel.

VI SKA TILL FJÄLLEN!!

Tyvärr fick jag bara med mig Tristan tillslut.
”Lancelot får inte missa sin fotbollsträning trots ÖVER  1 och 1/2 månads förplanering”
3 dagar av äventyr för livet, missar han..
Trist för både honom och oss!

När jag var liten så fanns det inga valmöjligheter ”när min mamma bestämde något” då var det så, hur mycket man än surade och satte sig på tvären.

-När du fyllt arton Maggan då bestämmer du själv över ditt liv!

Men idag ser vardagen annorlunda ut. Skilda föräldrar och olika regler och värderingar.

Hur såg det ut för dig när du var liten?

image

Skrubbade bort all solbränna igår.

image

Igår skämde jag och Sophie bort oss med en spadag på Saltsjöbaden.

I priset fick man inkluderat  THE CREEK EXPERIENCE
Två timmars njutning för både kropp och själ!!

Värt vartenda krona! Rekommenderar hjärtligt.

image

…..kostade det för en HEL dag.
Med tanke på att 2 timmars behandling var inkluderat, så tycker jag att det var prisvärt.

image

Vi började vår dag med två timmars läsning i RELAXEN..

image

Riktig tant läsning!

Sen badade vi, bubblade och njöt av alla vackra utrymmen.

image

Skål!

Inte många steg igår…
5.200 ca
Nu låg vi iochförsig still halva dagen.

En bra dag snittar jag på ca:

image

image

image

Visst regnade det ordentligt igår. Men vi klarade oss helt ok ändå….

JUST DET! Hundpensionat i närheten av Ystad. Vi måste ha Pyret någonstans när vi är i fjällen. ”Rastadogs damen” hade fullt. Har du någon gömd liten pärla du kan rekommendera?

image

2 Stor kram och tack för att du finns💖

 1. Mia skriver:

  Hej Maggan! Jag är en av alla dina trogna följare. Älskar din blogg. Stort som smått, högt som lågt.
  Det är märkligt det där….man följer ditt liv, dina tankar, dina känslor, du delger ditt innersta och du har ingen aning vilken som döljer sej på andra sidan skärmen.
  Idag hände något, för mej väldigt komiskt, roligt och ja lite pinsamt. Jag och min man och en av våra söner var nere och shoppade i en av vår stads klädbutiker. Jag går där och ”lullar” och får syn på ett VÄLDIGT bekant ansikte från din blogg. Rusar fram till gubben och viskar exalterat: ” den DÄR tjejen är Maggans kompis. Henrik fattar noll. 1 minut senare rusar kvinnan fram och omfamnar min man. SOPHIE och Henrik är gamla kompisar. Dom pratade LÄNGE om allt mellan himmel och gjord. Ja Sölvesborg är litet minsann. ❤

  1. Haha, va lustigt! Kul att din man känner denna ”kändis”!

 2. Min kommentar är borttagen? Sa jag något fel? Det var absolut inte min mening i så fall.

  1. ? Ingen aning. Jag tar aldrig bort kommentarer

 3. Håller med om att det inte alls är samma sak med ungar och regler, olika hos mamma och pappa. Jag växte upp med enbart min mamma och där fick man göra som mamma bestämde, så var det bara. Hon sa samma till mig…att jag fick bestämma när jag blev 18.
  Säger faktiskt samma till mina barn…men det är inte lätt när det är andra regler hos deras pappa och sen har min sambo två barn och där kan det finnas ytterligare regler…ibland är det stört omöjligt att få till det tycker jag!

  Kram Malin

  1. Nej det är jäkligt trist när man inte får uppbackning tyvärr

 4. Emma skriver:

  Hej Maggan! Jag bor i hus i Vellinge ca 45 min från Ystad. Vi passar gärna pyret när ni är på Semester. Vi kan komma och hämta honom eller så kan ni lämna honom. Jag har två barn men dom älskar hundar. Maila om det låter intressant. KRAM

 5. Fina skriver:

  Hej Tack Maggan för en mycket rolig och varm hjärtlig blogg
  Det ska finnas ett toppen hundpensionat i Raskar. Många som är väldigt nöjda där.
  kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..