Nya linser, tennistunering och Nissan Figaro

Testar mina nya linser idag. Håll tummarna för mig! Jag har inte kunnat haft linser tidigare, för ögonen har grusats och blivit torra.

image

De här är en ny sort som ska andas….
Från LOVEYEWEAR
Förövrigt därifrån jag köper alla mina glasögon. (Fick frågor om de svarta häromdagen)

image

Tummar och tår…

Det känns lite obehagligt? Dimmar sig, och ”känns”
Ska jag ge det en chans, vänjer man sig med känslan?
Kan vara skönt att ha linser ibland. Det blir så svettigt med glajjor när msn rider eller tränar.

image

Frukost! Skulle inte överleva utan mina Finn crisp. ÄLSKAR DEM,  med ett gott pålägg.

image

Tristan börjar morgonen med att jobba!

Idag firar vi Jens.
Varje år har vi samma tradition. Vi börjar med en lunch, tennistunering, en drink och middag med Saltan.
Vi är 20 vuxna drygt, och lika många barn..

image

Har han sovit i ett dike?
Eller klär hårväxt Strump-VD ‘ n?  Hehe

image

Morgon promenad på stranden.
11.000 steg igår..

image

Frukost på innergården.

image

Skjorta och Shorts HM
Skor Intersport

image

image

image

image

image

-Du måste ta kort på Isak med mamma!!!
-ok,

image

Tennisdags och lunch på Shufflebar
image

image

image

image

Lottning inför tunering

image

image

image

image

Sommarens GODASTE glass!!

image

Vilken är din sommarfavorit?

Önskar dig en bra dag!!

 1. Just nu är min favoritglass magnum rassberry…mmm. Mkt hallonsmak och gräddig!!

 2. Linser kämpade jag med i tonåren, men gav upp.
  Eller lins rättare sagt, då jag bara ser med ett öga.
  Att försöka pilla in en lins, samtidigt som har fingret framför sitt enda öga med syn, det kan jag tala om är en omöjlighet 🙂
  Mitt tålamod klarade inte av den utmaningen.

 3. Emma skriver:

  Huruvida man vänjer sig eller ej är nog väldigt individuellt. Jag har testat mer eller mindre allt, upplever precis som du grusiga ögon, till slut är det outhärdligt och de bara måste av – allt detta trots att min tårvätska är normal och tårsubstitut och diverse annat tillsats. Mina linser fastnar dessutom om jag inte är där och tillför något från första stund det börjar kännas. DET om något är hemskt obehagligt, jag får liksom inte av dem de klistras liksom på ögat. Jag har testat både endagslinser och månadslinser – alla anpassade för att försöka slippa besvären jag upplever, men enligt mig är det ingen skillnad. Endagslinserna fastnade dock aldrig, men gjorde grusningen i ögonen så fruktansvärd att jag till slut inte klarade av att använda dem mer. Rengöringsprocessen är inte så himla besvärlig heller, finns linsvätska på apotek som gör att man slipper gnugga dem och ha sig. Jag gör alltid det ändå ^^ Men man kan ju välja själv 🙂

  I övrigt håller jag med många andra, första tiden känner man verkligen av att där är en lins, jag såg till och med någon konstig kant i början – men den känslan försvinner efter några dagar och sen märker man ingenting 🙂

  Ett tips är också att droppa i tårvätska innan du sätter i linserna, det gör att åtminstone jag kan ha mina på mycket längre 🙂

  Lycka till!

 4. Ulrika skriver:

  Jag blir så glad när du låter din fina Charlie pröva allt han vill (färger, smink, klänningar) och dessutom visar det på bloggen. Du röjer väg! (Till skillnad fr många andra inflytelserika bloggare.) High five!

 5. Ullis skriver:

  Åh! Finaste Charlie! Er älskade Isak finns med er! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..