ANNONS

Utlandsresa, Telenor och gamla myter

/

11666032_826341047472797_3113307865520690667_n

Jag kom inte i väg utomlands nu, men njuter för fullt ändå. Jag har varit en sväng hos Tomas i veckan , som ni känner igen bland annat här i från bloggen och annat,  och besökt hans fina trädgård! En kort stund tillsammans med tv-gänget, men jag måste tillbaka! Vilket litet paradis han har skaffat sig den lille bösen. Fantastiskt! Jag drar gärna utomlands, men har faktiskt fattat hur fantastiskt Sverige är!

11700804_824595307647371_6947607586213152740_n

Besök Tomas i sommar! Så vackert! www.wisingsborgstradgard.se . Där står han i trädgårdcafet och langar äppelpaj och ostkaka, haha..

Hur fantastiskt är det inte i Sverige när det är full sommar?  En tanke som slog mig igen när jag funderade på att sticka iväg utomlands lite snabbt var mobilsurfen. ALLTID funderar jag på vad det kostar, hur man gör, och om det drar iväg. Det har hänt ett par gånger att jag fått en fet faktura i efterhand , men just där och då skiter jag i det.

Tillsammans med mobiloperatören Telenor vill jag slå hål på en gammal sanning om att det är dyrt och otryggt att använda mobilsurf när man är utomlands. Jag vill också vara ärlig och säga att jag har en annan mobiloperatör men när jag fick ett mejl av dem,  så fick det mig att fundera en sväng. Hur tänker du? Som jag? Kör så det ryker och tar skiten när semestern är över?  Så detta inlägget gör jag i samarbete med Telenor, just för att jag funderat så mycket på detta.  Litet problem i den stora stygga världen, men ändå för många av oss rätt viktigt.

Med Telenor kostar det 29 kr per dygn i Europa och du får 100 MB om du ska kolla väder, hitta tillbaka dit du bor eller läsa min blogg:-)  Har du ett abonnemang hos Telenor behöver du bara sms:a KOLL till 222 för att aktivera kostnadskollen. Glöm inte att slå på dataroaming (data? jag jobbar ju med data:-)

ScreenHunter_352-Feb.-04-11.12

Psssssss: Längtar lite tillbaka till huset vi hyrde förra året på semestern, men säg inget till Tjocko!:-)

Utomlands eller stannar du hemma på semestern?  Skiner solen på dig? Här gör den det och jag ska fortsätta min träning. (mellan jobb, tjuriga hundar, god och fet mat och glada ungar!)

Later alligator! xoxo

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00