Utlandsresa, Telenor och gamla myter

11666032_826341047472797_3113307865520690667_n

Jag kom inte i väg utomlands nu, men njuter för fullt ändå. Jag har varit en sväng hos Tomas i veckan , som ni känner igen bland annat här i från bloggen och annat,  och besökt hans fina trädgård! En kort stund tillsammans med tv-gänget, men jag måste tillbaka! Vilket litet paradis han har skaffat sig den lille bösen. Fantastiskt! Jag drar gärna utomlands, men har faktiskt fattat hur fantastiskt Sverige är!

11700804_824595307647371_6947607586213152740_n

Besök Tomas i sommar! Så vackert! www.wisingsborgstradgard.se . Där står han i trädgårdcafet och langar äppelpaj och ostkaka, haha..

Hur fantastiskt är det inte i Sverige när det är full sommar?  En tanke som slog mig igen när jag funderade på att sticka iväg utomlands lite snabbt var mobilsurfen. ALLTID funderar jag på vad det kostar, hur man gör, och om det drar iväg. Det har hänt ett par gånger att jag fått en fet faktura i efterhand , men just där och då skiter jag i det.

Tillsammans med mobiloperatören Telenor vill jag slå hål på en gammal sanning om att det är dyrt och otryggt att använda mobilsurf när man är utomlands. Jag vill också vara ärlig och säga att jag har en annan mobiloperatör men när jag fick ett mejl av dem,  så fick det mig att fundera en sväng. Hur tänker du? Som jag? Kör så det ryker och tar skiten när semestern är över?  Så detta inlägget gör jag i samarbete med Telenor, just för att jag funderat så mycket på detta.  Litet problem i den stora stygga världen, men ändå för många av oss rätt viktigt.

Med Telenor kostar det 29 kr per dygn i Europa och du får 100 MB om du ska kolla väder, hitta tillbaka dit du bor eller läsa min blogg:-)  Har du ett abonnemang hos Telenor behöver du bara sms:a KOLL till 222 för att aktivera kostnadskollen. Glöm inte att slå på dataroaming (data? jag jobbar ju med data:-)

ScreenHunter_352-Feb.-04-11.12

Psssssss: Längtar lite tillbaka till huset vi hyrde förra året på semestern, men säg inget till Tjocko!:-)

Utomlands eller stannar du hemma på semestern?  Skiner solen på dig? Här gör den det och jag ska fortsätta min träning. (mellan jobb, tjuriga hundar, god och fet mat och glada ungar!)

 

Later alligator! xoxo

 

 1. Emma H skriver:

  Hej!
  Jag var ute på Visingsö för ca 2 veckor sedan och träffade då på din Tomas. Han kändes bekant men hade ingen aning om att det var samme kille. Servicen var kanon. 🙂 Rekommrnderas varmt till alla.
  Kram Emma

 2. Sandra skriver:

  Hej!

  Brukar aldrig åka utomlands på sommaren, spar det till hösten – eller tidig vår – men i år inledde vi sommarlovet med två härliga veckor i Florida! Underbart☀️

  Vad kul att se Tomas och vad han gör idag! Underbart

 3. O. skriver:

  Semester hemma i år. Eller oftast faktiskt.
  Vi brukar åka husbil någonstans i Sverige, men i år har vi tänkt att semestra här i Sthlm faktiskt. Vi tar in på vandrarhem några dagar tänkte vi så blir allt mycket lättare och skönare att hitta på saker och så får man ju njuta av hotellfrulle. =)

  Kram på dig & tack för att du finns! Och din underbara blogg! ♥

 4. Sverige är så jäkla magiskt vackert men jag pallar inte bara vänta och vänta och vänta på sommaren. Så detta är tredje sommaren utomlands för oss – tredje sommaren i Florida i 5 veckor. och garanterat varmt dygnet runt, sol, beach coh en massa avkoppling. Jag måste ha det där för att orka resten av året – så är det bara. Men idag har vi kollektiv hemlängtan här….
  Galet!
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/07/16/hemlangtanstorsdag-minsann/

 5. Helen skriver:

  Har just nu en smhi-semester, jobbar när det regnar. Blir mkt jobb när man har eget bolag då man inte kan ha solen som undanflykt! Jag tror detta måste vara den sämsta sommaren på flera år. Har försökt hyrt fin (dyr) stuga på 5 stjärnig camping som har precis allt men vad gör man när det regnar och är 15 grader och vännerna löpande kommer och hälsar på? Inget fungerar med alla barn som vill bada, fiska, hyra segway får göra det i ösregn. Har tänkt en sista minuten men nu har vi redan bokat och planerat en resa till Spanien i september med 5 dagars shopping i Barcelona och 5 dagars sol därefter hos vänner i Torrevieja. Vad gör man tills dess undrar jag i detta väder? Älskar Sandhamn, Mariefred, Sigtuna och Trosa men är det något roligt utan bra väder och värme? Önskar några dagar med svensk sol och avkoppling i några dagar så jag blir en toppenmamma och chef i augusti. Några tips?

  1. Ingrid skriver:

   Kom till Skåne, här är finfint väder. Annars blir det tjocka tröjorna på så kan det bli kul ändå……..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..