Inspelning och grillfest

image

Två dagars filmande med bästa gänget…

Vi avslutade kvällen med grill hemma hos Thomas (kamera)

image

image

image

 1. Marika skriver:

  Hej!
  Såg detta program och blev helt frälst i din klänning som du hade på dig. Vart kan jag få tag på denna!?
  Med vänlig hälsning,
  Marika

 2. Vill bara tala om att du verkar vara en så otroligt bra o underbar människa! Har läst din blogg länge och förstår att du haft och har det extremt jobbigt! Det värsta en människa kan vara med om! Skickar många kramar! ❤❤❤ Livet är verkligen inte lätt! Älskar att du pratar öppet om det mesta här i världen! Allt från allvarliga saker till vardagssaker !kram Cecilia

 3. Magdalena, jag har följt din blogg en längre tid. Du har haft/har en svår tid, jag kan inte föreställa mig..eller det kan jag nog.Har en son och livet skulle inte bli sig likt om ngt hände honom. Du bjuder så mkt på dig själv så det känns som jag känner dig fast jag bara ”känner” dig från TV. Du har en underbar man och fina barn som du delger oss på bloggen. Jag har också en underbar man och barn.Jag förstår inte hur du orkar dela ditt liv med oss men..jag är glad att du gör det! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..