Vem är du egentligen?

Hej mina fina vänner!

Behandlar livet dig väl?

Sista inspelningsdagen på hemlig ort.
Vi hade en fin dag igår. Härliga vinnare och bra väder.

En lång middag på torget och en mjuk kudde att sova på.

image

image

Glömde min handväska hemma, och fick stoppa alla mina prylar i en soppåse istället hehe

image

image

Älskar mina glasögon som ändrar färg efter ljuset. Solglasögon i solen och fade’ar ner till vanliga i skugga.
Modellen är ett par Ray ban med riktig glasögonormsstyrka.
Jag beställer och köper mina från LOVEYEWEAR
Rekommenderar alla att beställa där. Min chef köpte ett par pilotisar och blev sjukt nöjd.

image

Musslor till förätt och en god hamburgare. Det var jag värd!

image

Morgonen började med att vi möblerade om i Marcus rum och gjorde lite ”röstupptagningar”
Sängarna mot väggen och täckena över fönster.

Jag har en sån jädrans träningsvärk. 
Mamma har köpt en träningsmaskin på tv-shop. Testade den! Och måste säga att det är en av de bästa jag provat.
Magen värker och jag kan inte ens hosta utan smärta. 5 min framför tvn.
Funderar på att köpa en likadan!

image

Färga utväxten kanske?

image

Utsikt från jobbet..

image

image

image

Är ni glada annars?

Vilka är ni egentligen?
Det har varit lite rivig stämning här sedan midsommar.
Bråk och gruff.
Kan du inte berätta något om dig själv. Är så nyfiken på vem DU är, där bakom skärmen?
Du vet det mesta om mig, men jag vet ju ingenting om dig?

Är du ensam, mamma, ung, gammal, änglamamma, man, stolle? Arbetar du, är du sjukskriven? Sitter du på psyket, har du semester?

Fyll mina kommentarer!❤

Stor kram

 1. Mia skriver:

  Vem är jag? Jo, mamma till 7 underverk, 26, 25, 23, 21, 19, 18 och 6 år gamla. Fem töser och två pågar. Skånska som emigrerat till Norrland. Långtidsjukskriven. Kreativ. Gift är jag :0)

 2. Anna skriver:

  Hej fina M.
  Anna heter jag och är 32 år ung. Jag bor i Kungsör, en liten härlig by ett par mil om Eskilstuna. Är dock från Malmö, och även fast jag bott här uppe i tio år så har jag kvar min härliga skånska dialekt. 😉
  Jag bor med min man Robin, som jag har varit ihop med i snart tio år, och vår 7-åriga dotter Isadora. I höst blir vi äntligen föräldrar igen till ännu en flicka efter många år av sorg, tandagnisslan och frustration. Vi är nämligen änglaföräldrar till fem småttingar som inte var redo att födas till jorden utan lämnade oss medan de låg i magen.
  Jag jobbar som tågmästare i vanliga fall men i våras bröt jag ihop efter att ha blivit attackerad vid två olika tillfällen inom en vecka, så nu är jag sjukskriven fram till min gravid-penning kickar in.

  Jag har följt dig i alla år och läst dina böcker, och tycker att du verkar vara en otroligt härlig människa med sunda värderingar. Det har fällts många tårar för din förlust av Isak, och du ska veta att du finns i mina tankar. Kram!

 3. Helena skriver:

  Hej heter Helena är 32 år, gift och tre barn, 10,7,3 år, bor på liten hästgård med hästar och katter, brinner för livet på landet. Älsta dottern tävlar i hoppning, sonen spelar hockey och kör Cross, och yngsta dottern hänger med på de hon vill. Så vi lever ett aktivt liv med tempo!:)
  Jobbar som förskolelärare och har precis börjat jobba 100%… Pengar behövs

  1. Helena skriver:

   Men de blev ju bara hälften med av de jag skrev:( tråkigt

 4. Julia skriver:

  Hej Magdalena!

  Jag är en snart 26 årig tvåbarnsmamma som är född och uppvuxen i Göteborg men sedan -03 bor i Skåne, närmare bestämt i en liten ”håla” strax utanför Kristianstad där jag stormtrivs tillsammans med min sambo sedan 10 år tillbaka och våra barn på 5 och snart 3 år.

  Som liten var du och din syster mina absoluta favoriter. Idag är ni fortfarande favoriter, men på en helt annat sätt. Förebilder. Härliga tjejer med båda fötterna på jorden.

  Jag har läst dina böcker och jag har följt dig här sedan lång tid tillbaka, genom glädje och sorg. Jag känner dig inte men du är en sån där person man bara vill ge en kram. Och speciellt nu när du verkligen behöver all den kärlek och stöttning du kan få. Mitt hjärta värker med dig, men det glädjs också åt den styrka och kämparglöd du har.

  Fortsätt vara den genuina personen du är, Maggan.

  Kram på dig och hoppas du haft en fin helg!
  /Julia

 5. Danni skriver:

  Jag är 24, fyller 25 om 4 månader. Heltidsarbetande förskollärare, singel, hästägare till världens bästa, faster, syster. Saknar mannen i mitt liv och barn, inte riktigt hängt med att jag snart är 25.. Lever dock i tron att är det meningen så är det meningen så då kommer mannen i mitt liv dyka upp när det är meningen, om det är meningen att jag ska leva ihop med just honom. Det funkade med hästen, sa alltid innan jag köpte honom att är det meningen så kommer han bli min (ridit honom i flera år innan) och den 17/1-14 blev han således min. Då borde det funka med annat också 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..