En dag med hela familjen

Min pappa kom idag! Med min bror Leon och min snygga styvmor Marie….

image

Visst är de fina tillsammans!?
I 16 år har de varit varit ett par, och lika förälskade idag

image

Vi har ätit spaghetti och köttfärssås och spelat spel…
Pappa utmanar Tristan i quizkampen medan jag bloggar och dricker kaffe…

image

Magen är så svullen av all pasta att jag ligger som en gris här på soffan…
Jag skulle helt ärligt kunna vara gravid i 6 månaden (kanske 7)

image

Jag hann oxå med en mysig lunch hos mamma.

image

Premiär använde min fina långa skjort/klänning från ELSALEONIE

image

Vi solade och åt förvånansvärtgod mat.
Mamma är ju inte känd för att laga den bästa hehe

image

image

image

image

Måste tipsa om en riktigt bra bok!!! Underbara recept! Tristan lever efter den slaviskt..

image

image

image

Vad ska du göra på midsommar?
Något roligt?

 1. Helena skriver:

  Hej! Har en mycket ytlig fråga… Tyckte du hade en så fin kofta (?) på picknick-bilden och undrar helt enkelt var du har köpt den? Du ser ut att ha haft en härlig midsommar med nära och kära, vilken är bra för att tanka kärlek och energi.

  1. Den köptes på Jackie i Bromma Blocks i höstas. Märket heter Montclear (vet inte om det stavas så dock)

 2. Karin skriver:

  Lilla Millan; Du började med att försöka läxa upp mig angående ngt jag inte ens skrivit om. Sakfrågan här gällde ålder och kärlek. Som jag jag skrev tidigare var det jag som myntade uttrycket ”ålder är bara siffror på ett papper”! Jag skrev ett postivt inlägg till Magdalena, vilket du valde att slå ner på. Det tycks mig att du är ute efter bråk och anledningen till det vet bara du. Men till mig (och till Py) har du helt random skrivit många oförskämdheter, därför har jag valt att bemöta dig som jag gjort. Snacka om att leta fel och sätta etiketter på andra människor! Ställ dig framför en spegel nästa gång du ska spy galla över någon annan och rikta dina egna oförskämdheter mot dig själv i stället för att kasta dem på oskyldiga och för dig okända människor! Du förtjänar verkligen inte min tid och energi och nu är det nog, nu sätter jag stopp!

 3. suzie skriver:

  Men varför har Filip sina skor inne?!

 4. Anonym skriver:

  Diana menar du alvar??? Är du verkligen så dum i huvudet

  1. anonym skriver:

   Hon låter sitt dåliga mående gå ut över de som är lyckliga , att hon inte har blivit vare sej kändis eller har gott ställt ekonomiskt har gjort henne till en bitter kärring tyvärr .

   1. Att bemöta en annan persons kommentar med ord som bitter kärring och dum i huvudet gör ju inte er så mycket bättre direkt… Man brukar ju säga att som man ser andra ser man sig själv.

    1. Anonym skriver:

     Gå och lägg dig snorvalp

    1. Spegel, din lilla oborstade skit!

 5. Suz skriver:

  Midsommar firas vid havet nära Skärhamn. Salta vindar och med ett inre lugn. Vi är en familj på tre som gillar lugnet och ser fram emot det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..