ANNONS

Vinn Skylander Tv-spel

/

skylanderstavlinggraaf

Ny vecka och ny tävling. Den här veckan tävlar ni om två st Skylanders Trap Team startpaket, värde 598.- styck. Spelen finns till alla konsoller och du kan själva välja om du vill ha till Xbox One, Xbox 360, Wii, Wii U eller PS3 om du vinner.

Om Skylanders Trap Team:
Skylanders Trap Team är den fjärde utgåvan efter populära Skylanders Swap Force, Skylanders Spyros Adventure och Skylanders Giants. Fånga ondskan. Släpp lös det goda! De mest ökända skurkarna i Skylands har flytt från det omtalade Cloudcracker fängelset. Nu är det upp till dig och Skylanders att leta upp och fånga dem. Portalmästare kan nu använda Traptanium-kristaller, ett magiskt material som kan använda de olika elementens krafter, för att fånga skurkar. De kan sedan användas för att slåss vid portalmästarens sida! Att fånga in alla dessa legendariska skurkar blir ingen lätt uppgift. Bara du kan mixa och matcha deras över- och underdelar, ställa dem på Portal of Power och rädda Skylands.

Mer om Skylanders och spelen hittar du på : www.skylanders.com

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Ange gärna adress och glöm inte att ange till vilken konsoll du har så spelet passar när du får hem det vid eventuell vinst. Lycka till!

På fredag är det midsommarafton. Hur många sorters blommor skall man enligt sägnen lägga under huvudkudden den natten? 

Tävlingen pågår till och med söndag den 21 juni. Vinnare publicerar här och meddelas personligen.

Rätt svar är Sju (7) och vinnarna blev: Sara Sonneryd och Kristina Söderström i Tierp. Grattis!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00