Hyra hus i värmen?

Tjoho!

På väg hem. Tåg! Jag älskar tåg…
(Om det är i tid)
Skönt och harmoniskt. Man kan läsa bok, titta på film eller sova.

Jag har gjort alla tre.
Två avsnitt av Game of trones, en tupplur och ett par kapitel ur min senaste bok

image

GOT är inte min typ av serie längre.
Jag gillade den tidigare. Nu tittar jag bara med ett halvt öga, för att jag måste se hur det går. Blundar hälften! För rå, blodig och grym…

image

Nu behöver jag lite tips….

Jag har alltid hyrt hus via Sembo tidigare…
Men har inte bestämt mig för OM jag ska göra det iår.
Kanske hyra något privat?
Ett annat bolag. Jämnföra service?

Vi vill åka till Italien . Helst Sicilien.
MEN dyker det upp något annat bra i Italien så är vi inte kinkiga.

Pool hade varit skönt när man har alla barnen. Bra flygrutter.

Har du något annat rese/hyr bolag du kan rekommendera mig?

Kanske har DU något att hyra ut, kontakter?

Tips, favoritställen?

Jag tar gärna emot alla förslag som finns.

image

Två kollegor till..

image

Dagens inspelningskläder
Skjorta ZARA
tröja HM
Jeans GAS
skor LDIR från STYLEICONS
Smycken från INGNELL

Om en halvtimma är vi framme i Stockholm. Älskade ungar, tvätt och fix innan min pappa med familj kommer imorgon..

Stor kram på dig ❤

 1. suzie skriver:

  Hej 🙂
  Har inte Filip någon kontakt som är i Italien så ofta?

 2. Hej nu håller det äntligen smälta in att du var här. wow Helt otroligt att det händer mig det som BARA händer andra, 🙂 Att jag är en vinnare hoppas jag. Mitt barnbarn som fortfarande är fasonerade av min resa till Karibien ska självklart med på min nästa resa troligen till kanarieöarna. Till Kap Verde (min stora dröm) blir det nog min minsta dotter som följer med, fast det vet hon ej ännu. Jag skulle även vilja besöka Hawaii, men så långt räcker nog inte pengarna denna gång :)Jag har läst om ditt liv och varit fascinerad av att du kunnat gå vidare med ditt liv, jag är en stor beundrare av dig så det var så stort att träffa dig i verkligheten. Lycka till. Hoppas vi träffas igen 🙂 Kram Inga-Maj

 3. Maria skriver:

  Hej!
  Vi har ett jättefint hus i Jávea som ligger pâ norra Alicantekusten. Min pappa bor där permanent men hyr ut sommartid dâ han är ”barnflicka” hos mig och min familj i Barcelona.
  5 bäddar med plats för extramadrasser pâ golv om sâ behövs, spjälsäng… Stor pool, BBQ plats, stor terass och trädgârd, privat och väldigt lugnt och skönt. 2 km till närmsta strand som är Playa Arenal, men finns mânga fantastiska smâ vikar runt om Jávea och Denia.
  Trevlig strandpromenad nere i byn, fullt med restauranger och trevliga lounger.
  Flera golfbanor inom en radie av 2 mil… Flyg till Alicante tror jag gâr med bâde Norwegian och Ryan Air, därifrân kör man smidigast hyrbil direkt till Jávea (ca 8 mil). Maila sâ skickar jag gärna över bilder!

 4. Eva skriver:

  Kolla på Expedia. Lycka till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..