Blommor och feber…

Börjar känna mig lite febrig!?
Jäkla skit…
Sista kvällen och allt.
Varenda nerv i kroppen, på huden hugger..

image

Sällan jag tar blomkort!
Men idag blev jag kär i det ena vackrare än den andra blomarrangemanget

image

Vi åt lunch på ett fantastiskt litet butiquehotell

image

image

image

Har aldrig sett den här blomma förut, vet du vad det är för något?

image

God mat och mysigt sällskap. Nu ligger jag i sängen med frossa och värk i hela kroppen. Alvedon biter inte på mig…
Hoppas jag kan flyga hem imorgon

image

Kram x

 1. Härlliga foto du har lagt upp. Kul att få se bilderna på bröllopet med alla män i kiltar, att få se alternativa bröllop/traditioner. Snygg klänning du hade på dig.
  Krya på dig <3

 2. Nää, hoppas du kryar på dig snabbt!!
  Kram

 3. Lena skriver:

  Ta näs spray när du åker på flyget hem!!!!!!!!!!! jag hade lite flunsa som jag inte ens visste om när jag satte mej på flyget från London den 15 april… blev sedan totalt STENDÖV i 4 hela veckor!!! fick medicin, tryckutjämningsövningar osv. blev sedan sakta sakta sucsesivt bättre, att vara döv blev en erfarenhet att bära med sej… Är fortfarande inte helt ok, fast så mycket bättre ändå! det knastrar obehagligt hela tiden jag sväljer, & det är dagar då jag har huvudet som i en kastrull, lixom eko 🙁

  Så preppa dej inför flyget!! man vet aldrig när det slår till! det kommer dröja innan jag tänker flyga igen…

  Kramarom dej <3

 4. Mica skriver:

  Cellosia heter blomman.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..