Hotellbyte

image

Vi checkade in på vårat 4-stjärniga och dyra hotell..
Mögel, fuktiga tapeter och smuts.

Efter mycket om och men bytte vi.

Inte en krona tillbaks tyvärr.
Men det får det vara värt för att slippa vägglus och allergiattacker..

Nytt hotell, en god lunch. Några glas bubbel med brud och brudgum.

Imorgon är the big day❤

 1. Nu har jag läst båda dina böcker på kort tid. Mitt perfekta liv läste jag ut nu på 2 timmar. Jag blev väldigt berörd av att få ta del av ditt liv, speciellt med facit i hand om hur din verklighet ser ut idag. Det var sorgligt att läsa din första bok där du skriver om din fina son som inte längre finns med oss. Jag har själv två söner som är 1 och 2 år gamla, och bara tanken på att förlora dem är så skrämmande. Jag beklagar verkligen din sorg.

  När jag läste mitt perfekta liv fick jag läsa högt för maken några gånger för det var så konstigt att läsa om någon som är precis som jag. Som också skriker 90% av tiden, hatar att leka, har sömn som hobby och blir giddy av tanken på två dagar ensam! Tack för att du fick mig att känna mig mindre ensam..och mindre misslyckad :-). Jag vill egentligen inte mycket med min kommentar, utan försöker bara leva efter inställningen att om jag gillar någon – säg det! Människor är för dåliga på att lyfta upp varann. Så sammanfattat: du verkar vara en störtskön människa och jag önskar dig fortsättningsvis mycket kärlek och gott här i livet!

 2. Livet efter psykvård

  Efter några självmordsförsök och tragiska upplevelser är det här min berättelse om mig och min väg tillbaka. Jag är en sing & songwriter som aldrig gett ut något och Ni får följa med mig från början till slut… http://www.beretta.nu

 3. Ann skriver:

  Vad heter hotellet?
  Usch vad dåligt!

 4. Nää fyy vad äckligt med fuktiga väggar. Men ännu värre att inte få pengarna tillbaka!!! Känns som om dom vet vad service är…NOT. Hoppas att det nya hotellet blir mycket bättre och ni får en underbar vistelse i Italien 🙂

  Kram Malin

 5. Fy så dåligt! Fast om ni betalade med VISA kan ni få pengarna tillbaka genom dem. Det fungerar som en extra garanti. Jag hade också problem med hotell för ett par år sedan och fick hela summan tillbaka genom VISAs purchase protection. Bor visserligen i England, men har hört att detta gäller globalt. Värt att kika på kanske?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..