Tips!!

image

image

  1. Hej fina magdalena! Jag har läst din blogg sen urminnestider men aldrig kommenterat. Ville bara skriva att på din gamla youtube kanal från sigtuna tiderna finns några videos där isak är med, tänkte att de kunde vara fina minnen att se på om du inte redan kommit ihåg dem. Min första kärlek dog 17 år gammal några dagar innan sin 18 årsdag, även om det inte är att jämföra med att förlora sitt barn så var jag där med hans föräldrar och fick se deras smärta. Det är 10 år sen i år och nu är jag själv mamma. Livet är inte alltid rättvisst, stor kram fina fina du!

    1. Tack. Där har jag inte ens tittat TUSEN TACK❤
      och tack för dina ord

  2. Meri skriver:

    Idag har jag lyssnat på ”det ska bli ett sant nöje att döda dig” fast jag läst boken så kunde jag inte låta bli att gråta mig genom hela boken, så som du kämpade med Isak. Och så får du gå igenom ett liv utan honom. Tänker på Dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..