Tävla med Gille och vinn hotellnatt!

gilletavling

Fira Sveriges nationaldag den 6 juni tillsammans med Gille och tävla om en natt för två mitt i hjärtat av Stockholm. Bo på vackra Hotell Kung Carl där du runt hörnet hittar ett härligt shoppingutbud, mysiga restauranger och ett pulserande nattliv. På rummet väntar också en härlig korg fylld med smarrigt tilltugg från Gille, samt två biljetter till nationaldagsfirandet på Skansen.

Svara rätt på de två frågorna och ge oss en kaxig, kreativ och din godaste smakkombination tillsammans med Gilles Kaxiga Kex. Använd svarsformuläret nedan och ange gärna ditt telefonnummer och adress, så vi kan kontakta dig om du vinner.

Mer om Gille hittar du på www.gille.se , och vill du veta mer om hotellet besök www.hotellkungcarl.se.

Lycka till!

1: Varifrån kommer de bästa havregrynen enligt Gille?
2: Hur många % graham innehåller Gille grahamskex?
3:Endast fantasin sätter stopp för hur du vill smakkombinera Gilles kaxiga kex, ge en kaxig kommentar på vilken din godaste smakkombination är tillsammans med Gilles Kaxiga Kex.

Tävlingen är avslutad och vinnare blev: Maria Gradin. Grattis! Nedan ser du Marias rätta svar samt hennes goda smakkombination.

1 västgötaslätten 2 30 %

Kombinera Gilles havrekrisp med en skiva rökt skinka ( med bra smak) lite syrlig äppelkompott ( hemmagjord ) el köp äppelmos och dofta över lite kanel . Oslagbart med kanel, syrligt,salt ich sötma ihop med mjukt och krispigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..