Vinn nyheter från DUPLO!

DUPLOMAGS

Nu något för de små som skall ta över efter oss. Den här veckan tävlar du om finfina leksaker från DUPLO. Vi har totalt tre set att tävla ut. Seten innehåller en av varje produkt som du ser på bilden ovan, dvs en bondgård med tillbehör och en söt traktorförare med tillbehör. Senaste nytt från DUPOLO!  Varje set är värt 368 kr!

LEGO® DUPLO® är en obegränsad källa till kreativ lek för förskolebarn (1 ½-5 år). Se ditt barn använda sin fantasi och skapa och utforska helt nya världar med stora LEGO klossar utformade för att passa små händer.

LEGO DUPLO klossar har fått namnet DUPLO därför att de är dubbelt så stora som LEGO klossar och kompatibla till 100 %. Läs mer om DUPLO och produkterna här.

Som vanligt svarar du på frågan nedan och förhoppningsvis rätt. Skicka in ditt svar via svarsformuläret och ange gärna din adress och telefon, så vi kan skicka vinsten till dig om du har turen med dig. Lycka till!

Hur många djur ingår i DUPLO Min Första Bondgård? 

A: 3 st  B: 7 st  C: 5 st

Tävlingen pågår till och med söndag den 3 maj och vinnarna publiceras här och meddelas personligen.

Tävlingen är avslutad och rätt svar var: 3 st. Vinnare blev: Ingunn Sörensen Bunkeflostrand, Caroline Jernström Örebro och Tatyana Oldenburg i Nykvarn. Grattis till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..