Invigning del 3

Vilken dag! Jag säger bara det! Vi ska vara så glada och tacksamma över att vi föddes där vi föddes i livets lotteri…

image

Det bjöds på sång, dans och vackra tal…

image

image

image

Sen klippte vi banden!!

image

image

image

Tack och åter igen tack för att du varit med på den här resan, och gjort det möjligt.
Kanske inte ditt namn finns med på skylten. Men barnen och människorna här bär med sig dig i sina hjärtan.

Tack❤

image

image

image

Kö för mat och godis…

image

image

image

image

image

image

image

image

En ny fin toalett och pengar till mer utrustning och medicin

image

image

image

image

 1. Blandade känslor, både glädje och sorg, att läsa och att se alla människor på bilderna! Må Herren välsigna Health Centret och alla inblandade!

  ”I allt har jag genom mitt föredöme visat eder att man så, under eget arbete, bör taga sig an de svaga och komma ihåg Herren Jesu ord, huru han själv sade: ‘Saligare är att giva än att taga.” (Apg. 20:35)

  ”Given, och eder skall bliva givet. Ett gott mått, väl packat, skakat och överflödande, skall man giva eder i skötet; ty med det mått som I mäten med skall ock mätas åt eder igen.” (Luk. 6:38)

  ❤️❤️❤️

 2. Hej fina Magda!
  Det blir så otroligt känslosamt att läsa och se alla bilder, så verkligt att alla inte ha det så bra som vi i Sverige, hur gör man för att skänka pengar?
  Alla kanske inte kan skänka så mycket men många bäckar små..
  Jag vill gärna lämna ett bidrag.

 3. Åhhhh va det gör mig glaaaaaa i hjärtat att se bilder tänk va mycket man kan göra, lätt att bli hemmablind när man själv har det så bra i ett land som Sverige kram på er ❤❤❤

 4. Vilket fantastiskt jobb ni gjort. Och vad härligt att få följa. Det känns så overkligt att se och så långt bort från ens egna problem. Får en verkligen att tänka efter.

  Heja er!

 5. Att hjälpa på plats är alltid det bästa och viktigaste. Det finns fler länder än Sverige där folk har det generellt bra och vi västerlänningar hjälper gärna till, donerar och skänker. Det finns i oss, att vilja hjälpa sånna här extremt utsatta människor. Det är ju dem man önskar kunde komma hit, inte gapande, bortskämda ”ska ha”-personer, som ockuperar bussar och börjar ställa krav och ska ha bättre boende, bättre mat och senast i-phonen osv.
  Jag tror dock inte på att skuldbelägga oss själva genom en historisk arvs-skuld ”för att vi har det så bra”, som jag ser att några gör inkl. Magda. Vi får inte glömma att vi har det bra mycket för att våra förfäder har jobbat och slitit hårt. Inget kommer gratis eller utan slit. Det konstiga är att många tar just det för givet.

 6. TACK fina Maggan för att jag/vi har fått följa med på denna resan, vilket otroligt arbete ni gör <3
  Änglakramar Maria

 7. Hejsan Maggan! Måste få fråga vart du köpte ditt löshår och vad du har för nåt som håller fast det i ditt naturliga hår? är det tejp,limm eller vad är det?:D tacksam för svar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..