ANNONS

VINN BIO-PERFORMANCE GLOW REVIVAL SERUM

/

serumtavling

Ny härlig vårvecka! Och dags för ännu en fantastisk tävling i samarbete med Shiseido och denna veckan tävlar ni om Bio-Performance Glow Revival Serum, värde hela 950 kr. Tre vinnare vinner varsitt serum.

BIO-PERFORMANCE Till kvinnan som vill ha enkelhet och snabba resultat.  Bakom dessa produkter döljer sig en avancerad teknologi för extrema resultat; att stoppa tiden.  Bio-Performance jobbar från de första ålderstecken till  rynkor och bevarande av hudens ungdom och konturer. Passar alla hudtyper.

NYHET! BIO-PERFORMANCE GLOW REVIVAL SERUM

Ett multi-funktionellt Serum med fokus på lyster. Återuppbygger och reparerar hudens kärlväggar, för att undvika missfärgningar och synliga ådernät. Tillför huden syre och ökar micro-cirkulationen. Huden får en förbättrad elasticitet, rynkor och linjer blir mindre synliga. Hudtonen blir klar och jämn och full av energi och lyster.

Mer om serumet och om Shiseido hittar du HÄR.

Shiseido är idag det äldsta existerande kosmetiska varumärket i världen med mer än 140 års erfarenhet. Allt startade 1872 av ARINOBU Fukuhara som återvände till Ginza distriktet i landet i öst,  efter en karriär som pharmacept i flottan. Efter hans återkomst till  ville han dela med sig av allt han lärt sig av västvärlden. Han öppnade då landets första västerländska apotek som det första alternativet till österländsk  medicin och där föddes SHISEIDO. Läs mer om företaget och produkterna på www.shiseido-europe.com

Som vanligt svarar du på frågan nedan, och förhoppningsvis rätt:-) . Använd svarsformuläret och skriv gärna med din adress och kontaktuppgifter så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen och skickligheten med dig. Lycka till!

Vad är hyaluronsyra?

A: Fukt  B: Konserveringsmedel  C: Parfym

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Rätt svar: FUKT. Vinnare blev: Kristin Hamrin Gävle, Maud Davidsson Nässjö och Sofia Lejonö i Västerås. Grattis till er!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00