Vinn din favoritparfym!

67704

Dags för ny tävling!  Den här veckan tävlar du om din favoritparfym! I samarbete med Parfym.se tävlar vi ut tre valfria parfymer ur deras sortiment! Vilken är din favorit?

Parfym.se har funnits sedan 2005 och är en av Sveriges ledande onlinebutiker inom parfym.  Hos Parfym.se hittar du skönhetsprodukter från över 100 varumärken inom parfym, makeup, hår och hudvård upp till 50% under rekommenderade priser. Läs mer och förkovra dig bland produkterna på www.parfym.se.

För att ha chans att vinna ska du leta upp din favoritparfym och länka till den i en kommentar till det här inlägget. Motivera också varför just din parfym är favoriten.

Tävlingen pågår till och med midnatt söndag den 12 april och vinnarna presenteras här i inlägget och kontaktas personligen. Glöm inte fylla i din mejladress (syns inte publikt) så vi kan kontakta dig om du vinner.

Lycka till!! 

Tävlingen är avslutad. De lyckliga vinnarna och motiveringarna ser du här nedan. Grattis till Anna, Julia och Tommy!

Anna Andersson, 07:09 10/04 2015

http://www.parfym.se/parfym/estee-lauder/pleasures-edp-30ml

Åh detta är en riktig vår/sommar parfym som man alltid känner sig fräsch i. Har aldrig fått så många positiva kommentarer om en parfym i mitt liv!

Julia, 

Min absoluta favoritparfym är pojkvännens Calvin Klein som gör mig helt galen. Jag trodde aldrig att en parfym kunde väcka känslor men så fort jag känner doften av den vill jag bara kramas och ha det bra! En superhärlig parfym på alla sätt och vis med dess mysteriska, mörka och manliga doft! Parfymen heter Euphoria och skapar faktiskt helt fjantigt och helt riktigt eufori… Haha.

Pojkvännens parfym är snart slut och han har andra på lager men jag vill verkligen att han ska använda denna så hoppas på vinst! 😉

http://www.parfym.se/parfym/calvin-klein/euphoria-for-men-edt

Tommy

http://www.parfym.se/parfym/lancome/hypnose-edp

Köpte den parfym som en chansning till min sambo efter en resa med jobbet, jag tyckte mest det var en cool flaska då.
Men när hon sen använder den så kom doften verkligen till sin rätta. Helt förförisk och jag vill inte släppa henne. Hon doftar underbart med denna, som tyvärr är slut sen ett tag tillbaka och jag har inga fler resor planerade….

 

 1. Min favvo är Davidoff – Cool Water!

 2. Julia skriver:

  Min absoluta favoritparfym är pojkvännens Calvin Klein som gör mig helt galen. Jag trodde aldrig att en parfym kunde väcka känslor men så fort jag känner doften av den vill jag bara kramas och ha det bra! En superhärlig parfym på alla sätt och vis med dess mysteriska, mörka och manliga doft! Parfymen heter Euphoria och skapar faktiskt helt fjantigt och helt riktigt eufori… Haha.

  Pojkvännens parfym är snart slut och han har andra på lager men jag vill verkligen att han ska använda denna så hoppas på vinst! 😉

  http://www.parfym.se/parfym/calvin-klein/euphoria-for-men-edt

 3. Oj wow! Här är min favorit!
  http://www.parfym.se/parfym/lancome/la-vie-est-belle-edp

  Den fick jag för första gången som ett litet prov och alla omkring tyckte jag luktade så himla gott! Jag kände aldrig något själv. Jag önskade den i 30årspresent och nu fyller jag 32 i dagarna och jag har fortfarande kvar utav den. Jag snålar verkligen! Den används bara vid ”speciella” tillfällen för jag vill den ska räcka så himla länge! Tycker den är lite i dyraste laget för en vardagsparfym 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..