Fredag, goodiebags och den perfekta ytan

Skrev ett långt inlägg! Och hela skiten försvann. Grrrrr vad trött och ledsen man blir när det händer

”När man tycker att man fick till det och allt…..”

image

Såg att jag hade en frans i pannan men orkade inte ta en ny bild….

Vad är en blogg för dig?
Funderar mycket på det.
Jag upprörde ju några Samir – fans igårkväll, när jag skrev att jag tyckte han var lite dryg mot mitt tjejgäng i onsdags.

Jag hade ju inte behövt skriva det?
Jag hade ju inte behövt skriva att vi flamsade och drack shoots heller?

Jag HADE ju kunnat posta präktiga bilder och skrivit att jag joggade en mil och drack en grön smoothie, i mitt välstädade hem dagen efter istället?

Men jag gjorde inte det.
Någonstans så måste man ju faktiskt få våga ha en åsikt? Tycka något. Så länge man vågar stå för det och inte sårar någon förmycket?
Jag vill kunna vara mig själv så gott det går. Göra bort mig, INTE vara perfekt, våga vara omogen. Göra korkade saker.

Jag är väl inte mer än människa?

Hade man pallat läsa en blogg där allt/alla bara var fina, fina, fina???
Jag kan nästa tycka att min egen blogg ÄR på gränsen. För jag vågar LÅNGT IFRÅN vara ärlig med allt jag känner…
Man är rädd för elaka kommentarer, drev och att folk inte ska gilla en.

Jag tror inte att Samir skulle bry sig ett skvatt, om han läste vad jag skrev.
Han tyckte SÄKERT att vi var ett gäng äckliga, flamsiga gammeltackor? (som någon skrev) s

Men är man på ett blogg event så måste man kanske räkna med att folk artigt frågar om att få ta en bild tillsammans?
Det är inte direkt ett privat och känsligt sammanhang.

Vi tjejer har alla barn som röstade fram Viktor och Samir I Melodifestivalen.
Det var jättekul att få komma hem med en bild på deras idoler.

Skit samma! Nu vänder vi blad

Fick den här gamla bilden av en kompis igår. Haha! Roligt att se. Har knappt några bilder på mig själv som liten..

image

Vem är jag lik? Min mamma som ung tror jag..

Vem är mina barn lik?

image

Charlie (till vänster) och Isak
image

Isak som är väldigt lik min pappa Kenneth..

image

Tristan och jag…

image

Lance och jag…

Men vem sjutton är Charlie lik!!!

Inte är det mig iallafall…

image

 1. Mia skriver:

  Ville bara skriva och säga vilken härlig personlighet jag tycker du har, din humor är oslagbar, du är jordnära och dessutom tokvacker!!! Din blogg är något av det ärligaste jag läst så fortsätt vara den du är och låt dumma kommentarer rinna av dig som vatten på en gås!! Kramar till dig ❤️

 2. Bodil skriver:

  Jag är inte en bloggläsare av precis den anledningen du beskriver. Kanske har jag bara inte hittat guldkornen, men ett finns det. Du skriver helhjärtat, öppet, sårbart, vackert utifrån dig och det hade inte varit intressant att läsa på något annat vis. Du hjälper andra igenom den svåraste av sorger genom att vara öppen med din. Du är så stark och en sån inspirationskälla och framförallt så modig! Jag vet att du inte skulle vara intresserad av att ha en blogg där du bara visade någon slags upputsad yta och jag kan bara fortsätta stå på sidan och heja dig vidare. Jag skrattar, gråter och reflekterar när jag läser dina inlägg. Enligt min uppfattning är det något av de bästa vi kan ge varandra genom bloggar och liknande, så tack för att jag får följa med!! Kram Bodil

 3. Bästa bästa du. Snabba kast mellan skratt och gråt. Som livet är.
  All kärlek till er

 4. Helen skriver:

  Fortsätt vara så ärlig du vill. Det är din blogg och du bestämmer. Men börja inte skriva om att allt är rosenrött. Då tröttnar i varje fall jag! Ingen har ett sånt liv ändå… Keep up the good work!

 5. Linda skriver:

  Helt sant det du skriver! Och det är PRECIS därför jag gillar din blogg, för att den är på RIKTIGT! Man kan känna igen sig, och det är ju det som är så skönt! Jag är på riktigt trött på alla bloggar där allt är så himla perfekt hela tiden, det blir som att läsa om några aliens som lever sitt liv så totalt olikt mitt. Och man tappar intresset till slut! Du är en människa av kött och blod, glädje och sorg, tårar och skratt, sminkat och osminkat, vacker och vardagligt, gapskratt och psykbryt… Så som livet ÄR, och ska vara. Du är bäst Maggan, all kärlek till dig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..