Filmvåld

Sånt brutalt våld i Game of thrones.
Jag ogillar verkligen våld! Hatar det…
MEN kan inte sluta titta. Jag har två avsnitt kvar men men blundar mig igenom 85% av tiden.

image

Kriga för sin kung, sitt land?
Jag skulle fly! Gömma mig, fly med benen på ryggen, landsföräda, bli dansk!

Nix!! När den här serien är klar blir det romantik och tantsnusk..

 1. Annika skriver:

  Shameless är en sååå bra serie,kolla den 🙂

 2. Kan rekommendera The Affair!

 3. Sanna skriver:

  Du är välkommen till Fyn Magdalena.
  Läste att det kommer nya avsnitt av outlander på viaplay i påsk. I alla fall danska viaplay 😉

 4. Jag kan varmt rekommendera The Tudors om du inte sett den. Fullständigt beroendeframkallande, även om man även där blundar 85% av tiden

 5. Sylvia skriver:

  Vet du…jag läser din fina blogg dagligen men kommenterar kanske alldeles för sällan. Det JAG uppskattar med din blogg är att den är så ärlig, uppriktig och opolerad. Precis såsom vi alla är – på riktigt! Du känns på ett sätt som en cybervän, för du bjuder in oss *dina bloggisar* i din privata värld, på gott och ont. Och vi gillar dig MASSOR! Just därför!!! Fortsätt blogga precis som du gör – We Love you!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..