ANNONS

Vinn smycke från VK Design

/

vktavling

Denna vecka kan ni vinna ett valfritt smycke från VK Design, till ett värde av max 600 kronor. Välj själv ur Viktors sortiment med över 120 olika smycken! Allt från ädelt silver till läder, gummi, pläterade metaller och mycket mer. Vinnaren får även, tillsammans med Viktor, designa ett eget smycke om den så vill.

VK Design är ett ungt och modernt företag inom designbranschen, som dels designar och tillverkar smycken i flera spännande material, numera främst i ädelt 925 sterling silver. Utöver det erbjuder VK Design även accessoarer, inredningsprodukter samt hjälp inom marknadsföring, event och dekorering. Killen bakom företaget är den 21 år unga mångsysslaren Viktor Pettersson.

VK Designs smycken är omsorgsfullt designade och tillverkade av just Viktor. Med egen silversmedja skapar han moderna, unika men också väldigt personliga smycken såsom förlovningsringar och jubileumsgåvor helt efter kundens önskemål. Det blir även en hel del smycken med instansade personliga budskap, såsom namn och datum. Viktors vision är att hans smycken ska sprida glädje i många år framöver, därav hans personliga men också tidlösa design.

Mer om VK Design hittar du på www.vkdesign.se.

Svara rätt på frågan och skicka in det tillsammans med dina kontaktuppgifter via svarsformuläret nedan och du deltar i tävlingen. Skriv gärna vilket smycke du önskar om du vinner. Lycka till!

I vilken östgötsk ort är Viktor Pettersson verksam med sitt företag VK Design?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Valdermarsvik. Vinnare blev: Kristina Fornstedt. Grattis!

Tävlingen pågår till och med söndag den 29 mars och vinnaren presenteras här och kontaktas personligen.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00