ANNONS

Stök, Helpling står för städningen och fredag

/

Fredag, det känns alltid lite bättre på något sätt även om veckan har varit hyfsat bra och särskilt vädret! Men blir de vinter nu i helgen igen som de säger´?  Jag ska iväg neråt My på en grej och orkar inte blask och halt..

I helgen (om jag hinner)  eller nästa vecka ska jag röja lite i lägenheten om jag får  lust. Upp med vinterprylar på vinden. Våren är fantastisk men som sagt, det ENDA jag tycker är jobbigt är att skiten syns när solen ligger på. Både hemma och utomhus. Smutsigt, skitigt och dammigt.´Det ser ut som någon har kastat en näve grus på mina fönster

wpid-20150312_081741.jpg

Jag hade hjälp med grovstädningen förra veckan och det blev verkligen rent! Spottless, jag vågade knappt röra mig i lägenheten när jag kom hem, men vad snabbt det går att stöka ner igen och fortare går det eftersom jag har fyra herrar och ett litet äckel i hushållet. Men jag blev verkligen nöjd och tror jag kommer ta lite hjälp i framtiden igen då och då även om jag måste piska upp mina pojkar lite mer så de hjälper mig mer och sätter sig in i vad den där saken med lång snabel och sladd är till för. 🙂

Jag skrev ju att jag hade provat Helpling för en vecka sedan och det var smidigt. Helpling har koll´och verkar skanna av nätet:-) så de kontaktade mig och vi har tillsammans  ingått ett samarbete där jag kan erbjuda alla mina läsare ett prova-på-erbjudande: Helpling bjuder på första timmen när ni bokar med koden GRAAF15 (värde 160kr) . Läs mer på helpling.se/magdalenagraaf

Vad blir det för dig i helgen? Vårstäd? Jobb? Skiter du i alla måsten på helgen och pillar dig i naveln?

Kram x

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00