Stök, Helpling står för städningen och fredag

Fredag, det känns alltid lite bättre på något sätt även om veckan har varit hyfsat bra och särskilt vädret! Men blir de vinter nu i helgen igen som de säger´?  Jag ska iväg neråt My på en grej och orkar inte blask och halt..

I helgen (om jag hinner)  eller nästa vecka ska jag röja lite i lägenheten om jag får  lust. Upp med vinterprylar på vinden. Våren är fantastisk men som sagt, det ENDA jag tycker är jobbigt är att skiten syns när solen ligger på. Både hemma och utomhus. Smutsigt, skitigt och dammigt.´Det ser ut som någon har kastat en näve grus på mina fönster

wpid-20150312_081741.jpg

Jag hade hjälp med grovstädningen förra veckan och det blev verkligen rent! Spottless, jag vågade knappt röra mig i lägenheten när jag kom hem, men vad snabbt det går att stöka ner igen och fortare går det eftersom jag har fyra herrar och ett litet äckel i hushållet. Men jag blev verkligen nöjd och tror jag kommer ta lite hjälp i framtiden igen då och då även om jag måste piska upp mina pojkar lite mer så de hjälper mig mer och sätter sig in i vad den där saken med lång snabel och sladd är till för. 🙂

Jag skrev ju att jag hade provat Helpling för en vecka sedan och det var smidigt. Helpling har koll´och verkar skanna av nätet:-) så de kontaktade mig och vi har tillsammans  ingått ett samarbete där jag kan erbjuda alla mina läsare ett prova-på-erbjudande: Helpling bjuder på första timmen när ni bokar med koden GRAAF15 (värde 160kr) . Läs mer på helpling.se/magdalenagraaf

Vad blir det för dig i helgen? Vårstäd? Jobb? Skiter du i alla måsten på helgen och pillar dig i naveln?

Kram x

 

 1. Vicky skriver:

  Thanks for coutgibntinr. It’s helped me understand the issues.

 2. Cissi skriver:

  Jag ska på söndag tsm med min pappa åka till Fueventura för att komma bort och återhämta oss efter de senaste fyra månadernas jobba tid då mamma först gick bort i cancer 59 år gammal, henne visste vi dock att hon skulle lämna oss och hon kämpade i två år trots hon fick 3-6 månader att leva…trodde man var ”förberedd” men det är man aldrig:( Dock kan jag erkänna att när min lillebror hastigt lämnade oss för en månad sedan så var chocken så mycket större. Drog undan mattan helt och från att för ett halvår sedan vara en familj på fyra är det nu bara jag o pappa kvar… Fyller fyrtio nästa vecka o i present fick jag en resa på fint hotell med all-inclusive tsm med honom. Så jag ska packa, se till så att sonen har mat mm (han blir förvisso blir arton i år men hönsmamma kommer jag alltid vara o förr om jag rest nånstans har alltid mina föräldrar varit tillgängliga o om inte de så har min bror, nu är mamma o brorsan på samma ställe som Isak, o pappa med mej, men han kommer fixa det bra, han tycker det är skönt…ler…minus att han måste ta hans om vårt ”lilla äckel”…haha:))
  Jag kommer att ta en god drink o lapa lite sol för dej oxå Maggan!

  Många kramar från Skåne,

 3. Tycker att det faktiskt e ganska roligt att se att det finns helpling I hela varlden. Jag bor I Sydney, Australien och min svarmor anvande helpling for forsta gangen haromdan. Det var faktiskt en svensk tjej som kom till dorren och erbjod oss tjansten(horde det pa brytningen). Men jag behoved inte nagon standing, for radd att de ska se allt skit,,,, me kom och tanka pa min svarmor som har lite svart att rora sig. Hon var mycket nojd oxa och ska anvande dem igen.
  Bra affarside och bra for oss som har for stokigt hemma och vagar visa skiten…

  Appropå ingenting. ÄLKAR din blog. Du öppnar dig totalt och visar dina innersta gömslen. Du är en stark kvinna.

 4. Vad är det för fel då jag inte kan läsa det du skrivit efter 14 mars? Jag kommer alltid till den sidan
  då jag försöker logga in. Är det min dator som fastnat? Har nån annan samma problem? Tack
  för en berörande blogg.

 5. T skriver:

  Jag ska på kryssning!! Jag har inte varit barnledig på 10 månader så nu tvingar jag de stora ungarna att ta hand om de små, för jag har helt slutat leva. Nu är det dags för återuppståndelse.

  Kram snygging.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..