En romantisk hotellnatt

-Packa en väska till dig och Charlie och hoppa in i bilen så ska vi göra något mysigt tillsammans!

Min fine och romantiska sambo! Överraskade oss totalt igår.

image

Vi körde ut till Lidingö och checkade in på BLUE hotel

image

Första doppet för det lilla äcklet…

image

En lång promenad i vårsolen. Melodifestivalen på tv och en god trerättersmiddag i resturangen..

image

Jag åt pilgrimsmusslor och en god röding till huvudet.

image

De gigantiska båtarna passerade utanför fönstret. Det var nästan så man kunde ta på dem. Så nära..

image

Glittrande hav och frisk vårluft.
Lidingö är verkligen vackert. Som att verkligen komma ut på ”landet” men så nära stan ändå.

image

Innan frukosten imorse skickade Filip ner mig till spa’t.  Nybyggt, fräscht och ENORMT!
Tjejerna tog så väl hand om mig, att jag nästan inte ville lämna dem och gå tillbaks till rummet.
Massage, varm källa, pool, avslappning och en helt fantastisk natur..

image

image

Men vet du vad det roligaste av allt var?!

Vi sprang in i alla mina gamla Sigtunagrannar! Alla granntjejer firade Helena som nyligen fyllt 50 år
Det var så längesedan vi såg! Mycket gamla fina minnen och nostalgi

Vilken slump och sammanträffande…

image

image

image

Nu ska vi klä på oss och sticka på husvisning!

Vi syns senare x

 1. Åh vad härligt! Ja Lidingö är fantastiskt kan rekommendera det varmt! Lugnt, natur,hav överallt och båtliv! Bra skolor , ridning tåget går hela vägen från Ropsten till gåshaga ( ja när det är färdigt renoverat ) trevliga människor mkt hundar osv. Bor här sen 2 år och har inte ångrat det en sekund.

 2. Jag har bott på Lidingö, på 60-talet och där är verkligen fint.
  Spännande med husvisning.
  Vilken underbar sambo och kärlek han är, din Filip.

  Hälsningar Skaune

 3. Åhhh Magdalena vilken toppenman du har. Håll hårt i honom. Tycker ni gör rätt som letar hus, en omstart som nog gör dig gott. 🙂

  1. Skulle skriva detsamma❤️Vilken man va??? Anordna en kurs Filip på hur man hedrar och tar hand om sin kvinna så jag kan skicka min man

 4. Åh mina tårar rinner och känner igen mig och hittar kraft i din blogg om och om igen. Inne i en riktig skit period nu och har panik ångest varje natt. Nytt utvecklande jobb som kräver sin kvinna, 16 åringens pappa som är ett rövhål så måste leva tills hon är 18. Jag vet att jag inte har hjärtproblem utan bara känns så. Två åring med ny man som suger all min energi samtidigt som dom ger mig allt. Skitigt hem trots städerska, bästa vännina som kämpar mot cancer för femte gången och för två år sen tog vår andra bästis livet av sig. Började läsa böckerna om jamie och claire för 15 år sen och blev tokgalen att en serie gjorts tack. Ville bara säga tack för att du är du och orkar och får mig skratta och gråta.

 5. Kul å se er alla! Det var häftigt å se lille Charlie med samma glada humör som bröderna! Kramen på er! 😉 /Anna-Lena (nr 14)

 6. Fina du som kämpar på <3 & fina Filip som tänker på dej & familjen <3

  Spännande med husvisning!! 😉 Stooooort Lycka Till!! :))))

  Kramarom er <3

 7. Hej fina du!
  Vilken härlig och välbehövd överraskning din sambo kom med 🙂
  Jag vet inte om jag bör skriva det här…. Men jag hade en stark dröm om Isak inatt där han uppmanade mig att skriva till dig….. Han hälsade till dig.
  Jag vill inte på något sätt göra dig ledsen. Om du vill veta mer om hälsningen så är du mer än välkommen att maila mig.
  Var rädd om dig och glöm inte att du är värdefull ❤
  Kram

 8. Härligt med minisememester! Då springer ni säkert på samma husvisningar som min kompis. 🙂 Man får väl nått ruckligt för 10 mille på den där ön va? Phu så hutlöst det blivit. Hoppas ni hittar nått skapligt! Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..