Åre, pisskärring och korv…

image

Den största ångesten att falla som 39-åring i backen, är inte rädslan för att bryta ett ben. Utan snarare att pissa på sig.

image

Har haft 2 åk med samtliga barn.
Lance tycker att jag är så pinsam att han knappt vågar titta åt mitt håll.

Han vägrar att äta korv i vårat sällskap.
Tristan och Mio vill bara åka skidor, inte sitta still! Charlie fryser och vill åka hem??

Här försöker man ticka av lite barndomsminnen. 
Är det uppskattat?
Svar: Nej!

image

image

-Håååååååll en korvjävel och se glad ut!!
Vi måste låtsas lite på bloggen hehe

image

image

Lättare att bossa med Mio…
-LÅTSAS nu att steka lite korv!! ”Tänk familjeidyll” se glad ut!

image

Bilder tagna! Barn borta..
Nu sitter vi här ensamma med våra korvar..

image

-IIIINTE skidor!!!
-Jag vill se netflix! !!!!!

image

image

image

En helt vanlig dag i backen….

 1. Du är ju bara helt underbar Maggan, att få följa dig genom glädje och sorg i vardagen känns verkligen som ett privilegium <3
  Änglakramar Maria

 2. Det mest komiska är att när man tittar på bilderna från fjällen om några månader så är det ingen som minns det dåliga, bara det bra! ☺️❤️ Hög igenkönningsfaktor! ☺️ Stay strong!

 3. Du borde ge Lance en läxa. Förstår att han är tonåring. Men Familjen är allt. Han borde inte ta det för givet 🙂 kram Maggan.

  1. Lära han en läxa?? Vad menar du med det? Och tror du verkligen efter det som hänt att han tar sin familj för givet?

 4. Ha ha ha! Underbara du! Tack – jag som trodde ni svävade på rosa moln, gudomligt lyckliga, alla barn så tacksamma så alla andra tittade avundsjukt på er.:D love //m.

 5. Japp! Den krassa verkligheten i en familj.
  Vet inte hur många gånger jag har haft en pysmysig vision om hur en gemensam aktivitet för oss alla kommer att bli. Och sen… en känsla av ”varför anstränger jag mig?!?”.
  Men så tänker jag att ”vi var iallafall tillsammans även om alla kanske inte var mentalt närvarande!” Någon behållning finns nog kvar, trots allt.
  Korvgrillning är ALLTID rätt!
  Kram på dig, Maggan!
  /Linn

 6. Jag har för första gången tagit skidlektioner och lärt mig åtminstone överleva i backen ! Så stolt över mig själv (oxo 39 år) som fixade det 🙂 Vi är uppe med 4 kids och det gnälls, bråkas och tjivas en hel del. Det stinker fotsvett i hela stugan, men det är bra mysigt ändå.
  Varm kram
  Ullies <3

 7. Nu fick jag mej ett gott skratt! Ja herregud minns såväl när mina kids va små! Oj va pinsam man va! En alldeles händelse va på Victoriastipendiet på Öland 🙂 När min yngsta fattade han ev. kunde komma i Tv va det kört, han slängde sig ner under läktarna o tryckte där en stund. Vi gör bara vårt bästa o dom växer ikapp oss! Senare va det mycket poppis o få se Foppa på scen! Kram njut vidare härliga du ❤️

 8. Ha ha ha, HÖG igenkänningsfaktor på den! Fast min snart 13-årige son orkar inte ens låtsas se glad ut på bild.
  Sedan så känner jag tyvärr igen mig i kisseriet, det är fan inte skoj alls, SOM dessutom blir värre efter ett par glas vin då alla muskler slappnar av inklusive snippmuskler 😮

 9. Hahaha, precis så är det. Vet inte hur många aktiviteter vi har varit på och alla barnen vill olika saker. Sen när man tittar på foton från de olika gångerna så ser det supermysigt ut! Men oftast minns jag vilket tjafs det var ändå… 😉 Kram

 10. Hahaha!! 😀 Preciiis så är det…!
  Du skulle varit med oss på Hannahs lanseringsmingel igår istället Maggan. Då skulle jag gett dig en varm kram och sen kunde vi skåla i lite bubbel 😉

  Det ser härligt ut på era bilder iaf! Ha en fortsatt fin skidåkning <3

  Kramar

 11. Så roligt, typ alla killar i hela Sverige skulle vilja ha dig som mamma och vara stolt utom ditt eget barn. Skönt för alla mammor att även dina/ditt barn skäms över sin mamma.

  Du är ju snygg även i skidkläder.

 12. Haha, fick mig ett gott skratt av det här inlägget… Ja, inte är det då lätt att göra alla nöjda och samtidigt vara en cool förälder i allas ögon, hehe. Kram

 13. Haha, så otroligt roligt och jag kan känna igen mig! Tack för du delar med dig!!! Hoppas ni får en fortsatt bra semester…:-)

 14. Jag tycker det är så skönt när folk är sig själva och inte spelar en massa påklistrade roller. Jag tillhör dem som alltid blir misstänksam när man möter ”familjen gulligull och idyll”, inget bråk, inget tillrättavisande, alla håller med varandra, hurtiga, ständigt leende osv… finns de på riktigt, undrar jag liksom? Jag tycker man bäst lär känna människor utefter deras ”downs”, deras svårigheter och motgångar av olika slag… sånt formar en person och man får en helt annan insikt än vad man får om man bara får se ”lyckade sidor”; hur framgångsrik någon är på jobbet eller hur smarta barnen är… typ. 😉
  Varma kramar till dig, Magdalena. Du är toppen!

 15. Hahaha! De flesta av oss som bloggar med barn i bild känner definitivt igen sig i dina ord =) Klockrent även om jag kör med mutor vilket inte är speciellt smart då det blir ekonomiskt jobbigt som ensamstående mamma =)
  Ha en underbar kväll och själv sitter jag här hemma i pyjamas och skrattar åt underbara Jonas som dansade en charmig och fab Let´s Dance … Som babe skall jag definitivt rösta på honom ikväll =)
  Kram

 16. Härligt med Åre! Såg han med hjälmen hängande mellan benen i backen idag och tänkte att det där kommer göra ont om han råkar ramla!

 17. Haha… så härligt ärligt! 😀 Stackars Lance… inte lätt att vara tonåring! ; D och ”lilleman” Charlie som vill hem! Men det gick nog över! Kramar!

 18. Helt ärligt för så är det. Bra att du skriver som det är och inte bara gullgull som vissa bloggar där allt är så fint mysigt och fantastiska middagar med bästa vinet.Uppskattas mycket att du vågar stå för hur det är i glädje och sorg. Fin är du.

 19. Ha ha ha.. du är för härlig – håll en korvjävel o se glad ut !!! känner igen det när man åker iväg o ska ha en mysig semester, så är det inte så uppskattat alltid, men det är väl så livet är…..Det kan ju inte va helt perfekt alltid.

 20. Hahahaha!!! HÖG igenkänningsfaktor!!! Man tänker att man ska göra mysiga saker med barnen så de får samma fina barndomsminnen som man själv har…MEN typ varje gång blir det gnäll och syskonbråk. Dessutom är man ju den mest pinsamma människan på jordens yta…Men någonstans tror jag ändå att de värderar dessa tillfällen, åtminstone i efterhand 🙂 Skönt att se dig skämta på ditt unika underbara sätt igen Magdalena! Varma kramar till dig

 21. Hej Magdalena!
  Hahaha du är för rolig.
  Läser din blogg varje dag,ibland ler jag och ibland får jag tårar
  i ögonen av det du skriver.
  Vill med det säga att jag tänker på dig fast jag inte ”känner” dig.

  Ha en fortsatt skön helg.
  Mvh/Annika

 22. Hej!
  Du är en av dom härligaste och roligaste människor jag vet! Snyggaste skidglasögonen har du också! Vart har du köpt dom? Verkligen svinsnygga!!

  Kram o tack för en rolig o fin blogg som lyser upp en tråkig dag!

 23. Underbart inlägg! Inte lätt att behaga alla. Men det SER i alla fall mysigt och trevligt ut på bilderna, tur kanske att det inte följer med ljud. Fortsätt kämpa på med killarnas olika viljor och åk sen högst upp på toppen och skrik ut din frustration!

  Vi älskar dig Maggot! Kram

 24. Haha! Underbara människa! Det är så verkligheten ser ut för oss allra flesta, puss på dig för att du visar upp det 🙂 KRAM bästa Maggan

 25. Nästa gång du ska iväg på skidsemester följer jag gärna med! Skulle uppskatta det massor. posera utan protester med en korv i handen!

 26. Ååååå skrattar gott. För så är det för oss med 8/10 gånger. ”Va lite glad och tacksamma nu då, bortskämda ungar” morrandes mellan tänderna..

 27. Du är helt fantastisk som är så ärlig!! Vad jag skrattade när jag läste ditt inlägg. Hög igenkänningsfaktor. Och härligt med ett sånt inlägg mitt i allt hemskt som hänt. Stor kram!!!!

 28. Va härligt du skriver!! Precis vanligt svenssonliv som för alla oss andra. Ungar som har olika viljor och som man får tvinga att le när kameran kommer fram 🙂

 29. Bara älskar att läsa din blogg den är så ärlig. Skrattade för mig själv åt håll en korvjävel och se glad ut. Känner igen mig i dig många gånger med mina barn, har också 4.

 30. Vilken fin blogg så ärlig, gripande och rolig. Fina bilder. Du är så fin i din vita Parca eller vad det heter, får man fråga var du köpt den? Ha en fortsatt fin dag Emma

 31. Hej Magdalena!
  Har lagt märke till din fina kristallkrona/lampa som du har i vardagsrummet, har du något tips på vart man kan få tag i en sådan?

 32. Hahaha!
  Har själv en 14åring hemma, så jag känner igen lite av tonårsfasonerna.

  Hur gammal är Lance?

  Varm kram!
  Anna

 33. HAHAHAHAHA

  ÅH vad jag känner igen mig! Här slutade längdskidåkningen som vi testade på ängen utanför huset efter 50 m! Sen var det ett barn som sprang till pulkabacken. Det andra fick jag kånka in med 3 par skidor och stavar. Sen gav jag hen tillgång till Netflix och sen var jag nog färdig för psyket. Haha. Den förbannade lyckliga barndomen.

  Men för f-n var lyckliga nu, ungar!

  Hihihihihiihi

  kram

 34. Vill bara säga att jag blir glad när jag går in på på din sida,du starka Fina.

  Otroligt att du orkar med allt runt omkring dig,förstår verkligen att Allt är jobbigt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..