Premiär för Novastar och ny kollektion

Jag gillar Novastar och har beställt en del från dem men mest handlat hos återförsäljare som finns över hela landet. Jag har fått en bra känsla av dem och blivit rätt tajt med Lovisa och gänget så det här är ett rent kompistipsinlägg´ direkt från mig och från soffan i Åre.

I natt kl 00:00 släpper de sin nya kollektion på sin sajt/webshop. Är du vaken in och kika redan i natt!

8

Det är mycket unisex i deras sortiment,  vilket jag gillar. Killarna växer så det knakar så det är bara lilla fisen Charlie kvar som jag får klä upp, Tristan är på gränsen. Hur mycket jag än gillar att de växer så går det lite väl fort, tiden bara rusar iväg och man märker det inte så mycket på en själv, men väl när man tittar på sina barn.

Du hittar Novastar hos flera återförsäljare i hela landet eller gå in och kika HÄR.

Filip har sitt bilevent nu i kväll och jag är på bättringsvägen och hoppas det får gå åt rätt håll. Jag sitter och myser liten en stund nu i vår helt sagolika lägenhet som vi bor i häruppe.

Hoppas du har en fin kväll och TACK ännu en gång för dina fina kommentarer, stöd och berättelser. Jag läser ALLT!!!!!!!

KRAM x

 

 1. Lena M skriver:

  Hej du fina Maggan!
  Jag hoppas att du mår bättre, och att du tar vara på dig själv. Du skriver alltid så ärligt och rakt här på bloggen, som jag läser varje dag. Du ger många människor ett hopp och du berör alla med dina ord. Jag önskar att du tar hand om dig själv och försöker göra det du tycker om, och våga säga nej. Var rädd om dig, och jag skickar en varm kram//Lena

 2. Mallan skriver:

  Åh, längtar tills jag får en liten plutt som jag kan klä i fina små outfits, ska bli såå kul 😀

 3. snusan skriver:

  Hej Maggan!
  Jag har så mycket gott jag skulle vilja skriva till dej, tror dock inte du skulle orka läs allt!
  Du lyfter så många människor med att vara den du är, bl a mej..
  Så jag skickar helt enkelt bara en stor jäkla krya på dej KRAM.

 4. Karin skriver:

  Måste bara fråga: är det marijuana på skorna?

  1. Lovisa skriver:

   Nej det är palmer på skorna.

 5. Mia skriver:

  Vet du att jag tycker att du är helt fantastisk! Din blogg är nästan alltid den första jag går in på och har så varit i flera års tid. Du är stark, rolig, lite konstig (och vågar visa det) men framför allt väldigt vanlig. Man får se plus och man får se minus, man får skratta och man får gråta. Jag förstår att många med mig fastnar i din blogg för det känns som att du är en kär vän. Tänker ibland att det är tur jag bor långt ifrån dig för om jag skulle springa på dig är det nog ”fort gjort” (som vi säger här uppe) att jag skulle råka börja surra med dig för att det känns som att jag känner dig. Stor eloge för att du är du.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..