ANNONS

Premiär för Novastar och ny kollektion

/

Jag gillar Novastar och har beställt en del från dem men mest handlat hos återförsäljare som finns över hela landet. Jag har fått en bra känsla av dem och blivit rätt tajt med Lovisa och gänget så det här är ett rent kompistipsinlägg´ direkt från mig och från soffan i Åre.

I natt kl 00:00 släpper de sin nya kollektion på sin sajt/webshop. Är du vaken in och kika redan i natt!

8

Det är mycket unisex i deras sortiment,  vilket jag gillar. Killarna växer så det knakar så det är bara lilla fisen Charlie kvar som jag får klä upp, Tristan är på gränsen. Hur mycket jag än gillar att de växer så går det lite väl fort, tiden bara rusar iväg och man märker det inte så mycket på en själv, men väl när man tittar på sina barn.

Du hittar Novastar hos flera återförsäljare i hela landet eller gå in och kika HÄR.

Filip har sitt bilevent nu i kväll och jag är på bättringsvägen och hoppas det får gå åt rätt håll. Jag sitter och myser liten en stund nu i vår helt sagolika lägenhet som vi bor i häruppe.

Hoppas du har en fin kväll och TACK ännu en gång för dina fina kommentarer, stöd och berättelser. Jag läser ALLT!!!!!!!

KRAM x

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00