Vinn årskort på ViktVäktarna och Actic!

bild_v3

Tillsammans introducerar nu ViktVäktarna och ledande friskvårdskedjan Actic, med 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr, ett kombinerat medlemskap för alla som behöver ta tag i sina kost- och motionsvanor.

Ta chansen och vinn medlemskapet som ger dig tillgång till ViktVäktarnas onlineverktyg samt obegränsad träning på valfri Actic-anläggning under ett års tid. Startdatumet bestämmer du själv!

ViktVäktarnarna online (webb och mobilapp) ger dig ett kostprogram att följa samt tips på hur du ska hantera din vardag. Genom att samtidigt motionera – om det så handlar om gruppträning, styrketräning eller simning – på Actic säkrar du en ännu mer effektiv viktminskning och ett sundare liv. Läs mer om på www.viktväktarna.se

Som vanligt svarar du rätt på frågan nedan för att deltaga. Använd svarsformuläret och skriv gärna med dina kontaktuppgifter så vi kan förse dig med din vinst om du har turen att vinna! Lycka till!

Genom vilken matkedja har ViktVäktarna nyligen lanserat en matkasse?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: CityGross och vinnare blev: Michaela Konradsson i Uppsala. Grattis!

 

Totalt värde: mellan 3500-7500 SEK (värdet varierar beroende på var  du som vinner bor). Tävlingen pågår till och med den 1 mars och vinnaren meddelas personligen och publiceras här på bloggen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..