Goliath

En heldag i stallet….
Hannah och flickorna kom över och alla barnen fick rida och gosa med den tålmodiga herren Goliath.

image

image

image

image

image

Vi fikade, ryktade och pysslade..
Tyvärr har jag inga bilder på Liv och Vida. Men det finns på syrrans blogg.
Till middag blev det pizza.

image

Hann oxå städa upp allt bråte i tv rummet inför kalaset imorgon.

Det kommer bli tungt. Jag har svårt att tänka på det. Försöker fly mina tankar. Men vi ska göra det fint! Så fint som Isak hade velat haft det…..💜

 1. Tänk att det är fantastiskt att så många vill vara med att fira, det betyder ju att din älskade son var älskad av många❤️

 2. Det blir säkert en fin dag, även om det blir tungt med. Tänker på er! Grattis till Isak och styrkekramar till hans mamma med familj!

 3. Många tankar och styrkekramar inför dagen idag!

  Och försök ignorera den onödiga kommentar du fick igår. Det finns tyvärr människor till allt! 🙁

  Änglamammekram från Gunilla

   1. En sådan otrevlig kommentar tror jag Magdalena tog hårt och jag ville bara säga att det kommer säkert fler i samma kapacitet då många inte förstår hur sorgen efter ett barn är. Den är den jävligaste av alla sorger. Man förlorar en bit av sig själv och en del av sin framtid. Samtidigt kommer alla sk. kloka som tror de förstår, det som bara de som vet förstår.

    Tror Magdalena förstår mig.

    Mvh Gunilla

 4. Du är så modig som orkar ta tag i allt som är viktigt trots din bottenlösa sorg. Idag är alla hos dig som betyder något, du får vila i det. Och alla år som du var den viktigaste i Isaks liv, de är inte bortkastade utan de finns kvar, och betyder lika mycket än.
  Varmaste kramen//Lena M.

 5. Hej Magdalena

  Har idag suttit o läst din blogg bakåt. Jag har alltid innan läst varje dag. Just när du miste din son så hade jag genomgått två år av helvete för jag blev misshandlad o miste pojken jag hade i magen. Jag ”orkade” inte just då läsa om liknande saker. Men vet du nu har jag gjort det och vi har/hade väldigt liknande reaktioner på allt. Ena dan är det toppen sen är det sorg, tårarna rinner o det går inte att stoppa dem. Man vill prata om det men ändå inte. Ditt måste vara sju resor värre för jag fick aldrig chansen att träffa mitt barn o knyta kontakt. Jag vill inte som många säger att det blir lättare, för tanken finns hela tiden fortfarande men man lär sig ta hand om tankarna på ett bra sätt.
  En jättekram till dig ta den tid du behöver till allt.

 6. Grattis Isak på din dag idag! Du har så många som älskar dig. Idag får du hälsa på nere hos mamma och ta del av all värme! Massor av styrka till er alla! Kram

 7. Stor kram till dig och de dina idag Maggan… 20 års sedan du födde din förste son.
  Hoppas nu att ni kan fira Isaac och minnas allt det fina med honom. Tillsammans med släkt o vänner är han med er idag och ler från himmelen.
  Hurra till Isaac.

 8. Vilken vacker och ståtlig häst!
  Mysig dag ni verkar haft 🙂 Jag hoppas idag blir en magisk vacker dag för alla er och jag tror Isak är med er. Man blir varm i hjärtat av att ni gör så vackert och fint för Isak!

 9. Tycker verkligen om att läsa det du skriver men din blogg är inte bra. Ofta orkar inte bilderna ladda upp, den är segstartad och in emellan är bilder upp och nervända. Tråkigt, för ibland orkar jag inte vänta och låter bli att läsa istället. 🙁

 10. Fina Maggan, tänkt på dig mycket under dagen, hoppas det blev ett fint kalas att minnas och framförallt att du kände Isacs närvaro. <3 Du är fantastisk som delar med dig till oss av både glädje och sorg, vardagsliv som partyliv, pyjamas eller glammig morsa spelar de kvitta, du är du!! Önskar jag får möjlighet att träffa dig vid tillfälle och ge dig en stor kram! Må så gott och va rädd om dig. <3 kram

 11. Det finns ord för de som förlorat sin partner, änka eller änkeman. Det finns ord för de som förlorat sina föräldrar, föräldralös (orphans) men inte på något språk i hela världens finns ett ord för de som förlorat sitt barn.. Det är det obeskrivbara.. Hörde det på TV4 fakta ikväll och tänkte på dig och min vän som går igenom detsamma.. Jag hoppas du finner styrka du verkar vara en så fin mamma..

 12. Kära Maggan…Har tänkt många gånger på er idag! Starkt av er att samlas på det här sättet ❤️ Många varma kramar!! ❤️

 13. Skickar all min kärlek till dig & dina söner. Att mista ett barn/syskon måste vara det värsta man kan uppleva… hoppas ni får en fin dag! All kärlek till dig & barnen & framförallt till vackra Isak på din 20 årsdag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..