Syrran lanserar sitt egna klädmärke!

GUD VAD STOLT JAG ÄR! 💜

En riktig flickdröm har blivit sann!
Att få möjligheten att skapa och göra det man  älskar och är duktig på!
HANNAH har verkligen lyckats med sin fina FEMME-COLLECTION!

Gå in, shoppa och titta HÄR!
(Den öppnade idag, så skynda innan allt fint säljer slut)

image

En stackare som verkligen skulle behöva nya kläder?  Är MY

Jag älskar My! Hon är sann, ärlig! Ingen upplåst fjomp som slickar röv för att ta sig fram.
En tjej med bägge fötterna på jorden som står för det hon gör. Står för sina vänner, åsikter och snackar aldrig skit.

Modigt av henne att våga berätta om sin operation. Det finns så många där ute som faktiskt inte skulle göra det.
Fick den här bilden av henne precis…
Hehe

image

Hon jobbar sig upp på benen.
På söndag kommer hit för att fira Isak med oss. Vi får de hur det går…
(Var bara tvungen att lovebomba henne lite)

Själv är jag ho tandläkaren

image

image

En klädbild! I dubbel bemärkelse. Ser du det här Lance? Så är det du som kommer hem proto efter skolan och städar.

Kram på er! Ps: Ska ni gör något kul i helgen?

 1. Ikväll blir det fredagsmys med sambon o barnen! Imorgon ska jag se på Carola!! Och på söndag ska jag på Göteborgsoperan och se Christina från Duvemåla! En helg med mycket musik! Ska bli kanon! Önskar dig en fin helg! Kram

 2. Å herregud! om jag vågade & hade pengar hade jag absolut skurit bort magfläsket, stramat åt dubbelhakorna & justerat tuttarna!!! :)))
  Fattar inte varför folk bryr sej & lägger sej i personliga val som inte drabbar någon annan??? eller kanske det är pga. en inre aven sjuka som man bara ”vågar tänka” när man sitter & skiter i sin ensamhet ha ha ha 😉

  Ja ja säjer då de…

  Kram & all kärlek i helgen <3

 3. My verkar trevlig och jag tycker att hon är stark som berättade om sin mage.
  Jag ska vara, i princip, helt själv denna helg så jag ska passa på att åka ned på stan för kolla in vad jag kan önska mig i födelsedagspresent. Jag fyller år nästa vecka.

 4. Ha ha… så gjorde jag då min dotter hade haft kompisar hemma och dragit ut innan jag kom hem från jobbet… köksbordet och hennes rum såg ut som att någon kastat in en handgranat! 🙁 Jag tog en bild och skickade mms att ”Så här vill jag INTE hitta mitt hem när jag kommer från jobbet!!!”
  Kul för Hanna! 🙂 Önskar både henne och din vän My lycka till! Så strongt av My att visa upp sin mage till stöd för andra som råkat ut för samma!
  Här blir det att vila smärtande rygg i helgen och på söndag blir det möte. Blessings och kramar! ♡♡♡

 5. Hejsan Magdalena. Jag älskar att följa dig och läsa om ditt fina härliga sanna liv som du Modigt delar med dig, tack. Nu till min fråga, med vilken metod har du gjort din fina hårförlängning med? Berätta gärna i ett eget inlägg i bloggen. Stor kram till dig/Tina

 6. I helgen ska jag hålla min första FEMME Collection-visning för vänner här hemma. Lite läskigt men mest spännande. Är så stolt att få vara en del av denna resa! Ta hand om dig!

 7. Här ska jag försöka njuta av familjen. Jag jobba varannan helg och o dag har ag en deppardag. Min morbror som dog för ett par år sedan skulle ha fyllt 76 år. Har varit hängig hela dagen pga det så resten av helgen ska jag njuta. Svårt men…. kram

 8. Hej
  Vet inte om det bara är på min data det är svårt att läsa början på bloggen Det är bilder där som stör mig lite ser inte vad det står Kram

 9. Jag läser både din och Hannahs blogg, Pernilla Wahlgrens osv, jag är inte smal eller petit på någotvis och till dej Maggan vågar jag skriva för du verkar vara en jordnära människa men nu då jag kommit igång ska jag nog skriva till andra också 🙂 gör ni bara kläder för smala? Jag är inte smal men gillar att klä mig fint…

 10. Vad kul! Mycket stilrena och snygga kläder och priserna är ju helt OK också. Stort lyckat till till Hanna.

  När det gäller det du skrev om My så kan jag bara hålla med, hon verkar vara en fantastiskt fin människa precis som du.

  Har tänkt lite på det där om varför man spontangillar vissa bloggar men tycker illa om andra. Ja jag tillhör dom som även läser bloggar där jag inte gillar människan bakom bloggen. Kanske tycker jag att det är underhållande att bli lite irriterad ibland.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..