Korkade människor och middag hos grannarna.

Tre främande människor har kommit fram på stan och på ett KLANTIGT sätt ”beklagat Isak” idag

De gör ont. Människor menar säkert väl… Men när de börjar dra plumpa antaganden och jämföra min förlust med hundar och annat, då tappar jag luften…

De har ingen jäkla aning om vad som har hänt oss?! Visa lite respekt och hyfs. Folk skvallar och drar förhastade slutsatser. Det gör ont!

Jag gick hem… Har tragglat med mina prov och glosor. Kan inte riktigt koncentrera mig. Jag min dumskalle har missat en flik på språksidan, och har missat MASSOR av glosor jag borde ha pluggat och kunnat.

Läkarbesöket gick bra. En stor och bastant kvinna från sydligare breddgrader tog emot mig.
Hon var mycket pedagogisk, saklig, trevlig och drog inte på smilbanden i onödan.
Skönt!! Var livrädd för att det skulle ha varit en ”Hasse”
Får mina prover om ett par veckor…
Hade något lite knasigt i magen, men det kunde vara något som hade med hormoner att göra? Lyfkörtlar eller något liknande? Tog blodprover, kommer få svar på det med…

image

Jessicas dotter Sandra bor ett par hundra meter bort från oss. De bjöd på lite middag ikväll. Det var MYCKET gott och trevligt….

image

Nu ska jag titta på ”dokusåpaskådisarna på gården”
Det verkar roligt. Sen kanske jag försöker ladda ner Homeland (om det går?)

Tung dag idag. Saknar Isak så mycket att det värker i bröstet.
Lukten från hans jacka börjar försvinna. Funderar på att lägga den i en påse och ”spara på den”

Det blir ett litet kalas på söndag.
Hans kompisar kommer hit. Tänkte bjuda på lite av Isaks favoritmat, titta på hemmafilmer och äta tårta.

Kram och sov gott x

 1. Sofi skriver:

  Åh vad jag känner med dig.
  Min sambo dog för ett år sen. En dag innan det var dags för mig och mina flickor att flytta från huset så gick vi igenom flickornas pappas garderob. Tillsammans valde vi ut hans absoluta favoritplagg. Sedan sydde en av mina bästa vänner ett fantastiskt lapptäcke av alla dessa kläder. Det är så fint av henne.
  Tillsammans kan vi titta, känna och lukta på det men också minnas dagarna då han har använt dessa skjortor, byxor och tröjor.
  Något som kanske hjälper dig också?
  Massor med kramar!!!

 2. Emma skriver:

  Läser ofta din blogg, men har aldrig kommenterat innan, men nu kände jag att det var dags! Förstår precis vad du menar med att alla ska jämföra sin sorg med min sorg… Ingen sorg är den andra lik! Jag förlorade min pappa när jag var 16 år, o min mamma förlorade jag när jag var 23 år. Idag är jag 30, o jag saknar de fortfarande nåt fruktansvärt. Är så trött på när folk säger ”jag förstår hur du känner!”… Men det är ingen som vet hur jag känner. Jag förlorade mina stöttepelare när jag behövde de som mest! Sorgen blir aldrig lättare, men man lär sig att leva med den! Din sorg har verkligen berört mig o det är många egna känslor som bubblar upp när jag läser dina inlägg. Jag önskar dig all lycka och glädje i livet!

 3. Karin skriver:

  Magdalena det finns folk till allt och många tror att de känner kändisar (som du ju faktiskt är) bara för att de ser er i media. En del har inga spärrar utan rusar fram som om ni vore allmän egendom! De kanske inte menar ngt illa, men detta att klampa fram som om de kände dig fast de inte gör det är ju både fräckt och taktlöst. Jag skulle inte gå fram om jag såg dig på stan. Såvida jag inte fick en hälsning till dig från Jesus! Jag tycker att Isa skriver så fint här ovan om att vi alla har olika referensramar för sorg och smärta. Jag förstår att du blev ledsen, sårad och upprörd och med all rätt! Men som du själv skriver de menar kanske väl. Ja, de menar kanske inget illa i alla fall men det blir fel när människor skvallrar om andra människor. Särskilt då om något så tragiskt som det du råkat ut för!
  Kramar om dig Magdalena och önskar dig en fridfull natt! ❤️❤️❤️

 4. Vickan skriver:

  Homeland är verkligen superbra

 5. Anna skriver:

  Kommer att tända ett extra ljus intill min älskade dotter på söndag för Isak❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..