En dag som tiggare…

Innan jag bäddar ner mig, måste jag länka till min gamle barndomsvän Patriks sida.
Patrik är driven! Duktig och brinner för ungdomar och ett bättre samhälle.

I den här filmen klär han ut sig, och lever som tiggare under en dag. HÄR!!

Vad hände?

image

Patrik och hans vän författaren Börge har oxå en intressant  POD som rör samhällsfrågor, straff och brott.

Kram kram

  1. Anna skriver:

    Bra att din barndomsvän vågade ”testa hur det är att tigga” finns alldeles för många fördomar! Själv är jag helt övertygad att ingen som inte måste inte har/ser andra möjligheter skulle välja att tigga i kyla, rengn och snö! Förmodligen sker det ännu en form av etnisk rensning i Europa! Varför skulle så många annars välja vårt kalla land? Hjälper gärna till med en slant när jag har kontanter! Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..