ANNONS

Vinn coola jeans från Zams

/

tavlingzams

Måndag och som vanligt dags för en ny härlig tävling! Våren ÄR på väg, vi lovar!  Den här veckan tävlar ni om ett par coola jeans av märket Object i boyfriend modell – värde 559 kr, från onlinebutiken Zams.se.

Zams.se är en webbutik med dam- herr- och pojkkläder. Zams.se har kläder både från kända och okända märken. Inköpen görs med stor noggrannhet för att passa våra kunder och vårt mål är att hålla låga priser. Mer information om produkter och Zams hittar du på www.zams.se

Tävlar gör du som vanligt genom att svara rätt på frågan. Använd svarsformuläret och ange gärna vilken storlek du önskar om du vinner samt ange din adress så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen med dig. Lycka till!

Vilka startade Zams?

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Rätt svar: 2 systrar. Vinnare blev: Frida Ridderström i Boden. Grattis! 

Tävlingen pågår till och med söndag den 22 februari. Vinnare meddelas personligen och publiceras här i inlägget efter avslutad tävling.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00