50 nyanser av grått

Bok och kollegor! På väg mot vinnare, någonstans i Sverige.

image

Har du varit och sett 50 nyanser av grått på bio ännu.
Värdelös har jag hört många säga (ÄCKLIG sa ett 15 – årigt barn i min närhet)
Själv la jag ifrån mig första boken efter 50 sidor. Kunde inte förmå mig att läsa vidare, hur mycket jag än försökte…

Totalt useless! Vad min personliga åsikt..
Snälla 1800-tals människor, sov sked? Ett förlegat, omodernt budskap och dammiga karaktärer.

Sorry!!!! Nu upprör jag säkert måååååånga. MEN som med långt eller kort hår? Alla får tycka olika…

Själv älskar jag kort hår, men behövde en liten förändring. Jag är desperat efter förändringar! Flyr från det mesta just nu.

image

Läst Kepplers bok klart. Den var spännande! Nu läser jag Gone girl. Pocketboksaffärstanten sa att den var bra.

image

Trasig tröja. ALLTID hål mitt på magen. Det måste vara att jag fastnar i gylfen och knappen när jag är på toa?
Retligt är det iallafall!

Shoppingoutlettet vi var på i London  hette BICESTER VILLAGE
Det var ok. Bara DYRA märken (om man gillar det)
Även om det var över 50-80% på allt, så tyckte jag det mesta var svindyrt!

image

Ps frågor om den gröna klänningen i tidigare inlägg. Den kommer från ZETTERBERGS

image

Och sen måste jag ju givetvis få tacka!!!

image

Tack fina CARINA!!! ÄLSKAR DET!!!

RITVA Tack för din omtanke och ständiga kärlek!!!!

image

SANNA!!!!! Du är för gullig!!!!!!!! 💜

Kram

Kram

 1. Jag har läst böckerna men tänkte faktiskt inte se filmen. Det lockar mig inte 😉
  Så snyggt ditt hår är! Du har turen att passa både i långt o kort. Själv hade jag behövt kapa mitt 3dm nu när bebisen är 4 månader men nöjer mog med att ta 10-15cm nu i veckan.
  http://lotte4.blogspot.se

 2. Jag kämpade mig igenom 1.5 bok. Så dåligt. Vi ska inte ens gå in på hur den relationen i boken är och hur overklig. Filmen tror jag jag vill se, men inte på bio det får bli hemma sen, om jag kommer ihåg. Men däremot måste du se filmen Gone Girl. Jätte bra.

 3. Hej!
  Tycker du är fin i både långt o kort hår!
  Jag har sett filmen Gone Girl, jättebra.. förmodligen är boken ännu bättre..

  Håller med dig, Fifty shades of…. -böckerna, jag har läst alla tre, men lockas inte att se filmen. Första boken tog 1 år att läsa.. fattar inte vad det är som är så bra!

  Kram!

 4. Angående filmen, säger jag som min mamma sa om kärlek mellan två människor – ”tänk att förfela det som är det finaste mellan två människor som är kära i varandra” – den filmen är verkligen ingenting att se. All heder åt Dig Magdalena som la ifrån Dig boken och inte läste vidare. Ur led är tiden! Bamsekram till Dig!

 5. Jag har inte läst böckerna så jag ska inte uttala mig om dem. Jag tycker vi har ett ganska öppet samhälle idag i Svergie så tror att vi har inte samma utbyte av sådana böcker som man har i ett samhälle där allt som har med sex att göra är tabu.

 6. Hej!
  Jag hade inte läst böckerna innan jag såg filmen. Men FY fan säger jag. Hur kan man ens tycka att kärleksstoryn är bra när hon blir så kontrollerad av honom?? Och att se nån bli slagen så där och att den som utför det njuter tycker jag är sjukt. Men smaken är som baken, men jag mådde inte bra efter att ha sett den….

 7. God morgon denna måndag
  JO jag såg filmen i går Maggan o jag har läst alla böckerna…Jag gillade filmen , enda jag kan tycka är att det var lite yngre manlig skådespelare än bilden jag fick. haha.
  men visst var filmen bra.
  Äcklig säger en 15 åring ., DET förstår jag för inte tar man med en 15 åring på den filmen. Tycker jag.
  9 manliga och resten var kvinnor på bion här.
  Tantsnusk sägs det. Stämmer nog .

  Njut av dagen Maggan…jag bor i Skåne välkommen

 8. Måste bara skriva ner en tanke jag har ….inte bara filmen nu för jag gillade den. Som sagt alla är väl olika…tur det. MEN då du Maggan skrev att du inte gilla böckerna o filmen , har kommentarerna svarat typ samma haha
  hade du älskat böckerna o filmen hade alla älskat den eller ??
  Jag har inte läst på annan blogg att så många inte gilla böckerna/filmen då den bloggare kanske gillade det.
  Skumt tycker jag eller vågar bara dom som inte gilla filmen svara ?? vad vet jag.
  Var bara en tanke från mig…

 9. Jag har både läst böckerna å sätt filmen, å jag gillar (till o med älskar) bägge delarna,
  Men Jag skulle aldrig acceptera å bli behandlat på det sättet…

 10. Jag har varken läst bok eller sett filmen
  🙂 du är vacker som en dag M kort eller
  långt spelar ingen roll. Hål på tröjan eller
  inte skitsamma eller hur? Välkomna till
  Skåne hihi ❤️

 11. Hej! Har varken läst böckerna eller filmen och vet inte om jag ska göra det heller. Men det snackas om det till höger och vänster.
  Ang hål i tröjan så är det tydligen ett stort problem för oss alla. Min teori är att knapp eller skärp skaver mot tröjan och lämnar hål därefter. Jag lutar min mage väldigt ofta mot bordskanten på jobbet och då blir det hål ännu fortare. Eller så får vi skylla på dålig kvalitet på tygen.

  Ha det så bra. Många kramar från Ulrika i Ystad

 12. Kära du,
  Det tog några tröjor med hål för mig innan jag kom på vad det beror på.
  ”Typiskt husmorshål”, kan vara det samma för dig? Bältet/knappar emot tröjan och emot diskbänkskanten, mina hål försvann när jag kom på det och stoppade ner tröjan i byxan innan jag trixade i köket. 🙂
  Tack för en bra blogg!

 13. Det är många som sagt att filmen var dålig, jag har inte sett den och heller inte läst boken. Vet inte om jag vill det heller, ju mer jag hör om den så är den inte alls bra. Vet dock inte exakt på vilket sätt den är dålig för många vill inte specificera sig.. men ja jag vet inte, kanske ser den bara för att ha egen åsikt. För att veta vad alla pratar om.

  Jaha är den grön, klänningen!? Hade jag inte sett faktiskt. Supersnygg faktiskt, du är så fin och vacker Maggis. Så fin.

  Ha en fin måndag.

 14. Hallåååå……du e hur snygg som helst i det långa håret……skit snygg i det korta också.
  Frändringar piggar upp, så fortsätt kör på den linjen…..ta även en ”rakning” om de behövs….hihihi!!
  50 nyanser av grått å blått eller vad de nu är, kan jag inte uttala mig om, har varken läst eller sett!!
  Hål i tröjan…..ja, i var och varannan tycker jag, och JUST vid magpartiet…..undras hur dom blir till??
  Ha en riktigt go dag Maggan!!

 15. Såg filmen igår och den var jättebra tycker jag..jag som inte gillar filmer, men den här var spännande..har inte läst böckerna men ska absolut göra det snarast..vad jag förstår är det en tragisk historisom ligger bakom.

 16. Hahaha.. min fördom är att alla som ogillar böckerna/filmen är pryda och har tråk-svensson-sex hehehe 😉
  Jag älskade alla böckerna och va självklart och såg filmen redan på smygpremiären! Nu vill jag se de andra två filmerna oxå, för de kommer va ännu bättre. Första boken handlade ju mest om Ana å Christian. Det händer ju mer spännande grejer (å nej, jag syftar inte på sexet då) i de följande böckerna. Jobbigt att det är ett års väntan på nästa!
  Dessutom är musiken toppen och passar perfekt 🙂

  1. För min del handlar det verkligen inte om att vara pryd eller tråkig….du skulle bara veta…
   Nej för min del handlar det om att för det första är boken så dåligt skriven. Men också att det är en sån overklig händelse. Tror inte en modern kvinna/tjej skulle vara så korkad som hon in boken är. BDSM handlar om tillit och respekt. Man ger sig inte in i dessa lekar utan de baskraven. Och de har inte dessa två personer i boken. Sen tänker jag se filmen för jag tror den är vacker.

 17. Maggan….det där med ”hål” i kläderna är från tvättmaskinen….;-) Har likadant själv och funderade jag med till en person berättade att tröjor fastnar inne i trummans små vassa kanter och orsakar det där….lägg i en tvättpåse! 😉 Annars har du kanske ”mal” i garderoben….? 😉 Kram på dig

  1. Men vad menar du då ”små vassa kanter”??
   Det finns väl inte några vassa kanter i tvättmaskinen?
   Då skulle ju allt gå sönder?
   Och varför skulle det då bara finnas hål på magen?

 18. Läst din blogg länge men aldrig skrivit men nu kände jag att jag var tvungen då det där med hålen tagit mig flera år att förstå vad de kom ifrån. Det är när du står mot köksbänken, du hänger eller lutar förmodligen dig mot bänken och detta skaver och gör hål. Oj, vad tröjor använda för första gången jag har förstört! Ta hand om dig och försök må så bra du kan <3 Tack för att du delar med dig!

 19. Hej
  Jag tyckte om böckerna. Sträckläste dem på olika solsemestrar. Lättlästa och enkelt skrivna. Hysterin kring dem är väl något överdriven. Man kan spekulera i varför de har blivit så poppis. Det är intressant. Jag blev full i skratt av dina hål på tröjan. Jag får också det. Så trist. Såg bland kommentarerna att det tydligen är vanligt. Då är det inte jag som missköter mina kläder. Håller på husmorsteorin om att det är diskbänken. Kram

 20. haha ååååh! vad skönt att höra att någon annan också får hål på tröjan på sin mage! tog lång tid innan jag fattade varför men har också kommit fram till gylfen! trodde ett tag att det var fel på tvättmaskinen men när ingen annans kläder gick sönder insåg jag att det var mitt eget fel! Vi får lära oss på nytt antar jag!
  Kram

 21. Har haft samma problem. För mig var det skärpet – vass pligg i spännet. Du vill ha förändring skriver du. Tänk vad ljust och fint vardagsrummet skulle vara med vitt på väggarna. Nu när ni har så härliga färger på mattor och soffan.

 22. Men fasen, det där med hål i tröjan!!
  Blir helt störd på det!! Har nu i helgen sytt igen flera hål på min nya tisha!!
  Nej, inte tvättmaskinen för det är alltid på samma ställe…
  Tycker jag kännt på alla bänkskivor ….?
  Tror inte på gylfen heller…
  Haha, iaf himla ”kul” att fler har samma problem!

  Kram fina du!

 23. Jag har läst 50 shades böckerna, älskade dem och slukade alla tre på bara fyra dagar. Var inte helt närvarande i mitt eget liv då 🙂 tur att det var julledigt.
  Har nu sett filmen också och var livrädd att bli besviken, men jag älskade filmen också! Man får säga vad man vill om porren och slagen att det skulle vara det intressant men för mig är det bara en biroll jag tycker relationen är helt sprakande och höll andan vissa partier i både boken och filmen för jag gick in i det 🙂 men visst slåss är inte riktigt min grej det ska erkännas och jag hoppade högt ett par ggr men det är det lilla i filmen tyckte både jag och mina vänner.

 24. Förr hade jag också alltid hål på mina tröjor. Jisses vad jag hatade det. Min dotter kom på att om jag använde ett så kallat Magband för gravida så försvann hålen. Magbandet lägger sej (iallafall på mej) i magvecket över gylfen och inga fler hål kommer på mina tröjor. Jag tycker absolut att du ska testa det.

 25. Hej . Måste bara säga att du ger mig kraft . När dina bok kom it hjälpte du mej massor att bearbeta det jag varit med med mitt äldsta barns pappa . O du fortsätter att inspirera o ge kraft . Tack

 26. Tänk att en kvinna som blir slagen och förnedrad ska vara en storsäljar-historia? Bland kvinnor?? Du Magdalena som har levt i ett förhållande med psykisk och fysisk misshandel, varför skulle du gå igång på detta? Nej det verkar sjukt. JAG ÄLSKAR tråk-Svensson-sex. Kärlek och ömhet. Men tänder man på att piska och smiska ihop med den man älskar och respekterar så är det en sak för sig. Men vad jag har hört om storyn i 50 shades är det inte så deras relation är utformad. Vägrar att läsa någon av böckerna och se filmen.

 27. Hej! Det där med hålen just på magen har jag också problem med. Har också haft funderingar om det beror på att jag fastnar i något just på magen typ knappen. Tog två identiska tröjor och tvättade dem men en utan centrifugering och den klarade sig medan det blev hål på den andra. Förmodligen är det så tunt tyg och mer slitage fram på tröjorna att trådarna går sönder vid centrifugerna. Dålig kvalité och det gäller även väldigt dyra tröjor typ Hunkydory. Kram Kristin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..