50 nyanser av grått

Bok och kollegor! På väg mot vinnare, någonstans i Sverige.

image

Har du varit och sett 50 nyanser av grått på bio ännu.
Värdelös har jag hört många säga (ÄCKLIG sa ett 15 – årigt barn i min närhet)
Själv la jag ifrån mig första boken efter 50 sidor. Kunde inte förmå mig att läsa vidare, hur mycket jag än försökte…

Totalt useless! Vad min personliga åsikt..
Snälla 1800-tals människor, sov sked? Ett förlegat, omodernt budskap och dammiga karaktärer.

Sorry!!!! Nu upprör jag säkert måååååånga. MEN som med långt eller kort hår? Alla får tycka olika…

Själv älskar jag kort hår, men behövde en liten förändring. Jag är desperat efter förändringar! Flyr från det mesta just nu.

image

Läst Kepplers bok klart. Den var spännande! Nu läser jag Gone girl. Pocketboksaffärstanten sa att den var bra.

image

Trasig tröja. ALLTID hål mitt på magen. Det måste vara att jag fastnar i gylfen och knappen när jag är på toa?
Retligt är det iallafall!

Shoppingoutlettet vi var på i London  hette BICESTER VILLAGE
Det var ok. Bara DYRA märken (om man gillar det)
Även om det var över 50-80% på allt, så tyckte jag det mesta var svindyrt!

image

Ps frågor om den gröna klänningen i tidigare inlägg. Den kommer från ZETTERBERGS

image

Och sen måste jag ju givetvis få tacka!!!

image

Tack fina CARINA!!! ÄLSKAR DET!!!

RITVA Tack för din omtanke och ständiga kärlek!!!!

image

SANNA!!!!! Du är för gullig!!!!!!!! 💜

Kram

Kram

 1. Kristin skriver:

  Hej! Det där med hålen just på magen har jag också problem med. Har också haft funderingar om det beror på att jag fastnar i något just på magen typ knappen. Tog två identiska tröjor och tvättade dem men en utan centrifugering och den klarade sig medan det blev hål på den andra. Förmodligen är det så tunt tyg och mer slitage fram på tröjorna att trådarna går sönder vid centrifugerna. Dålig kvalité och det gäller även väldigt dyra tröjor typ Hunkydory. Kram Kristin

 2. Sofia E skriver:

  Tänk att en kvinna som blir slagen och förnedrad ska vara en storsäljar-historia? Bland kvinnor?? Du Magdalena som har levt i ett förhållande med psykisk och fysisk misshandel, varför skulle du gå igång på detta? Nej det verkar sjukt. JAG ÄLSKAR tråk-Svensson-sex. Kärlek och ömhet. Men tänder man på att piska och smiska ihop med den man älskar och respekterar så är det en sak för sig. Men vad jag har hört om storyn i 50 shades är det inte så deras relation är utformad. Vägrar att läsa någon av böckerna och se filmen.

 3. Jessica skriver:

  Hej . Måste bara säga att du ger mig kraft . När dina bok kom it hjälpte du mej massor att bearbeta det jag varit med med mitt äldsta barns pappa . O du fortsätter att inspirera o ge kraft . Tack

 4. Mia skriver:

  Förr hade jag också alltid hål på mina tröjor. Jisses vad jag hatade det. Min dotter kom på att om jag använde ett så kallat Magband för gravida så försvann hålen. Magbandet lägger sej (iallafall på mej) i magvecket över gylfen och inga fler hål kommer på mina tröjor. Jag tycker absolut att du ska testa det.

 5. Lina skriver:

  Jag har läst 50 shades böckerna, älskade dem och slukade alla tre på bara fyra dagar. Var inte helt närvarande i mitt eget liv då 🙂 tur att det var julledigt.
  Har nu sett filmen också och var livrädd att bli besviken, men jag älskade filmen också! Man får säga vad man vill om porren och slagen att det skulle vara det intressant men för mig är det bara en biroll jag tycker relationen är helt sprakande och höll andan vissa partier i både boken och filmen för jag gick in i det 🙂 men visst slåss är inte riktigt min grej det ska erkännas och jag hoppade högt ett par ggr men det är det lilla i filmen tyckte både jag och mina vänner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..