London

Det går fort i svängarna.
Med en Graafare har man aldrig tråkigt, sa Sophie igår.
Det händer saker hela tiden, och det går knappt att hänga med.

Vi flög till London imorse.
Det är ett stort McLaren retailermöte här, och fruar (flickvänner) är medbjudna. 
Sist jag följde med på en sån här träff, var drygt 4 år sedan när vi var i Kina med Bentley  HÄR!
Riktigt lyxigt att få följa med på sådanahär äventyrsresor. …

image

Utsikten från hotellfönstret

image

image

Tidig morgonkaffe på Arlanda

image

En lugn dag för alla medbjudna.
Vi bor en bit utanför London, så det är grönt och fint.
Ska gå en promenad, plugga lite, läsa klart min bok. Simma? Det finns ett spa..

Faktiskt bara ta det lugnt och njuta av lugnet…

Mycket minnen som ploppar upp när man landade här. Drygt 8 år bodde vi i England/Skottland. Det känns verkligen som ett andra hem.

Funderade först på att åka upp till Northampton och hälsa på alla gamla vänner. Men ångrade mig…
De skulle bli för känslosamt jobbigt. Skulle inte palla det just nu.

image

Igår gjorde jag och Charlie pizza!
Pizza med jordgubbar ville han äta, när jag frågade..
Jepp, då gör vi det!

image

image

image

Fick en ”alla hjärtans dag” present till dörren!

Jag blev RIKTIGT glad!!!

Mitt absoluta favorit rosévin!
(Vet inte hur många flaskor  som avverkades i sommras) OCH en sexig liten negligé med mitt namn på.

Tack MINUTY! Jag blev verkligen uppriktigt glad….

image

Sen hade jag ju en sån Jädrans tur…

Det här stod oxå utanför dörren HAHA

image

Kram! Vi syns senare x

 1. Hej!

  Nu blev det dumt, jag råkade posta detta även på ett inlägg från 2014, jag försöker igen! Gissar att du/ni förhandsmodererar inlägg, därför vågar jag skriva här. Hittade ingen info om emailadress för kontakt.

  Jag skriver till dig för att be dig om hjälp. Jag ska berätta varför, och jag gör det genom att kopiera ett inlägg som jag skrivit på FB.

  ”Många vet inte vad endometrios är. Vi vill förändra det. Vi vill att det ska vara lika självklart att känna till denna sjukdom, som drabbar en tiondel av fertila människor med livmoder, som det är att känna till diabetes, epilepsi eller cancer.

  Jag ska berätta vad endometrios INTE är. Endometrios är inte mensvärk. Smärta vid menstruation som inte går över med receptfria värktabletter skall alltid tas på allvar. Att tvingas bli hemma från skola eller arbete varje månad är inte normalt, och kan tyda på endometrios.

  Endometrios är livmoderslemhinna som av någon anledning (den teori som oftast förs är att en blöder bakåt genom äggledarna och får mensblod i buken) hamnar på fel ställe, och där får fäste. Dessa öar av livmoderslemhinna lever sedan vidare och följer ofta menstruationscykeln men smärta kan uppstå när som helst. Vid menstruation blöder även endometrioshärdarna, och skapar svåra smärtor och blödningar i buken. Långt gången endometrios kan också orsaka sammanväxningar mellan organ. Ofta går dessa skador inte att reparera, och leder till livslånga smärtor. Exempel på skador och problem som kan uppstå av endometrios är; Kroniska smärtor, depression, sammanväxningar, organförlust, infertilitet, nervsmärta, trötthet/utmattning och problem med blåsa och tarm. Dessa skador och problem kan i många fall förebyggas, men för det behövs kunskap, och den saknas både i samhälle och i vårdsektorn. Ofta nekas dessutom människor hjälp och avvisas av vården när de söker för sina besvär. Socialstyrelsen har nekat till att klassa endometrios som folksjukdom. Detta tolkar vi som okunskap.

  Vi tycker att det är en självklarhet att skolsköterskor, vårdpersonal och gynekologer ska känna igen symtom som kan tyda på endometrios. Tecken kan vara; Svår smärta vid menstruation och ägglossning (kräkning och svimning är inte ovanligt), problem vid toalettbesök, samlagssmärta, smärta i rygg/korsrygg, strålsmärta och svårighet att bli gravid.

  Rädda en livmoder – dela denna status!

  Endometrios Sverige
  http://www.endometriossverige.blogg.se

  Jag skulle bli jätteglad om du ville pusha lite för oss, berätta om Endometrios på din blogg, så att fler (som sagt, en av tio fertila kvinnor/personer med livmoder är drabbade så chansen är stor att många av dina läsare behöver stöd). Vårt projekt syftar till att få ut information så att detta blir allmänkunskap, så unga personer kan få hjälp i tid. Jag tvingas själv operera ut min livmoder inom ett par månader, 32 år gammal. Detta hade kunnat förhindras om vården inte blundat för mina problem.

  ES finns också på twitter; endosverige, och på instagram; endometriossverige. Vi har också en sluten grupp på Facebook, där endometriosdrabbade under så trygga former som möjligt kan diskutera och få stöd och råd. Det är en oerhört smärtsam sjukdom och vi behöver varandra.

  Mvh Endometrios Sverige, genom Charlotte

  1. markus skriver:

   Matt 9:19-23
   Då stod Jesus upp och följde honom med sina lärjungar.

   20Men en kvinna, som i tolv år hade lidit av blodgång, närmade sig honom bakifrån och rörde vid hörntofsen på hans mantel. 21Ty hon sade vid sig själv: ”Om jag allenast får röra vid hans mantel, så bliver jag hulpen.” 22Då vände Jesus sig om, och när han fick se henne, sade han: ”Var vid gott mod, min dotter; din tro har hjälpt dig.” Och kvinnan var hulpen från den stunden.

   http://www.youtube.com/watch?v=iSoijT7tQlU

 2. Karin skriver:

  Ha ha… jordgubbar på pizza! Låter som ngt son skulle beställt då han var lika liten som din Charlie är nu! Pizzan ni gjorde ser för övrigt väldigt god ut! :d
  Åååh, vad min yngsta och enda hemmavarande dotter och jag längtar efter att kunna åka till LONDON. Vi har aldrig varit där. Aldrig varit utomlands heller för den delen. Som ensamstående förälder har det aldrig funnits ekonomi till sådant. Men nu har vi har börjat spara pengar och hoppas kunna åka till London snart! 🙂
  Njuuut av London och litet kvalitetstid med din man, Magdalena!
  KRAM!

 3. Anna skriver:

  Alla sörjer på sitt sätt…det finns inget rätt sätt! När det värsta har hänt..när man har förlorat sitt barn, handlar det bara om att överleva! Jag vet då jag sitter i den båten! Men det är lätt att tycka..tro att så skulle inte jag göra…eller så skulle jag känna. Jag tror att alla vi som har förlorat ett barn..det allra käraste delar samma sorg och bottenlösa förtvivlan! Men alla har sitt sätt att överleva! Det finns inget facit! Jag har själv ett barn kvar här i jordelivet, känner ofta att jag inte räcker till, då Sorgen oftast känns större än kärleken!? Stor kram till dig maggan❤️ Gör det som funkar för dig här och nu! Hoppas att du får det så bra du bar kan ha det i London❤️Kram från Gävle

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..