En dans på rosor

Livet. En dans på rosor? Det vet ju både ni och jag att det inte alltid är! I höstas var jag och tittade på min vän Tobias, känd från Let’s dance (precis som den här dansanta tanten, hehe:-) , dansshow ”En dans på rosor”. Föreställningen var helt fantastisk! Föreställningen är på Metropol Palais, Sveavägen 77, Stockholm.

tobias

Jag tycker ni ska gå och se den och jag stötte på Tobias och undrade om jag kunde få någon kod eller erbjudande och det fick jag! De av er som vill gå har 20% rabatt på föreställningen! Välj mellan endast show eller show inklusive mat. Boka biljetter via Ticnet och uppge bokningskod ”dansa”.

Erbjudandet gäller valfritt datum under våren 2015. Boka dina biljetter innan den 31 januari 2015!

Bokar här: http://www.ticnet.se/artist/en-dans-pa-rosor-biljetter/938974

Jag hoppas och tror att ni kommer att älska föreställningen lika mycket som jag gjorde! Kanske går jag igen om jag har tid och får med mig någon igen.

Graaf

Minnen! Älskade Daniel. Han var verkligen en riktig vän!

Later x

  1. Julia skriver:

    Försökte skriva in koden nu vid biljetterna.
    Provade både dansa och ”dansa”
    Inget funkade. Hade gärna velat gå men behöver verkligen rabatten för att ha råd.
    Kram Julia

    1. Åh, vad konstigt. Jag har mejlat Tobias nu för att se vad och om något är knas. Återkommer. KRAM!

      1. Julia skriver:

        Nu har jag fixat en biljett 🙂
        Tack snälla för eran hjälp 🙂
        Ska bli så härligt ❤️
        Kram Julia ❤️

  2. Eva skriver:

    Åh Daniel, synd att han inte har varit med i Let`s Dance det sista.
    Man hör aldrig nåt om han nu för tiden. Har ni nån kontakt fortfarande?
    Kram

    1. Han messade mig här om dagen…. kram

  3. Lindha skriver:

    Så fina ni var tillsammans som danspar! Underbart! *saknar*

  4. Fina Maggan. Lets dance väcker minnen. Var och tittade då du var med och vågade mig fram i pausen och bad att få ta en bild av dig. Du sa nämen du ska väl också va med på bilden. Jag kände mig som en riktig lantis vilket jag påpekade för dig du kontrade med att säga : men jag ser ju ut som en transa.
    Så det blev ett foto somblev jättefint.
    Strax därefter fick du din hjärn blödning och jag blev så ledsen för din skull.
    Stor kram och följer din blogg med värme.

  5. Jennie skriver:

    Daniel väl?!?

    1. Det var inte mkt som blev rätt idag. PURE och DANIEL. JA:-) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..