Vinn en RollerMouse Red Plus

tavlinggraaf26

Vi kör vidare med våra veckotävlingar. Varje måndag försöker vi att ha en ny tävling. I dag tävlar vi ute en RollerMouse Red Plus värd hela 2790 kr! Säkert är många tillbaka helt på sina jobb nu efter alla lata helgdagar och sitter klistrade framför datorn, inte minst för att läsa bloggen:-)

RollerMouse Red Plus som är en ny generation av ergonomiska datormöss som ger ökad precision och kontroll, men framför allt så ger den ökad komfort. Den motverkar musarm som drabbar fler och fler svenskar.

En vanlig arbetsdag flyttar vi handen från tangentbordet ut till musen upp till 1000 gånger när vi växlar mellan att skriva, dra och klicka. Med Contour Designs datormöss sitter eller står användaren i en avslappnad position med händerna framför sig eftersom musen är belägen under tangentbordet. Det gör att han eller hon till skillnad från effekten av andra datormöss inte snedbelastar kroppen och inte heller skadar handens leder och muskler. Mer om vinsten hittar du på www.contour-design.se

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Ange gärna din adress i svarsformuläret tillsammans med ditt svar så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen att vinna.  Lycka till!

Hur många procent minskar RollerMouse muskelansträngningen med?

a) 10 % b) 15 % c) 20 %

Tävlingen pågår fram till söndag den 1 feb och vinnaren meddelas personligen och publiceras här i tävlingsinlägget efter tävlingens slut.

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: 20 % och vinnare blev: Anders Kempe i Saltsjö-boo. Grattis!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..