Nu tränas det nordsamiska för fullt!

Nu tränas det nordsamiska för fullt!

Min första hemläxa HÄR!

image

Nu jäklar ska tant bli duktig!!
Men det är inte lätt ska du veta hehe

 1. Stefan skriver:

  Nedersta bilden: Du är väldigt gullig i pyjamas (tror det var det i alla fall).

 2. Helen skriver:

  Är det samiska dom pratar i nya viaplay reklamen som sänds på tv? Fint språk i så fall, en bit Svensk historia som är lite bortglömd. Roligt att du uppmärksammar den 🙂

 3. Suz skriver:

  Hej! Glömde skriva häromdagen om mina tips när det gäller Charlies ”humör”. Min son är likadan i perioder. Jag ger min son tätare och fler mellanmål mellan dom större måltiderna. Jag satte min mobil på alarm för när jag skulle ge han dom där extra mellanmålen. Ibland blir det en gång i timmen. Nu råkar min son har varit under utredning för lågt blodsocker men det är inget fel på han förrrutom att han är känslig när han blodsocker sjunker har läkaren sagt. Kanske tätare mellanmål funkar för Charlie. Det är ju i sådana guld värt för föräldrar. Kram!

 4. Masi skriver:

  Heja, heja! Jag blir så glad för varje person som vill lära sig samiska och delar med sig av sin önskan ”offentligt”. Varje språk är en rikedom. Och ett minoritetsspråk behöver eldsjälar och människor som lobbar för språket. Själv pratar jag nordsamiska med mina barn, även fast vi lever utanför Sápmi. Ett självklart val, men inte alltid lätt när ALLA runtomkring pratar svenska.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..