Inspelning och starkt uppträdande

Inspelning med bästa gänget!
Kafferast för att sen rusa vidare till nästa vinnare.

image

Såg du oxå fotbollsgalan igår?
Jag var tvungen att gå och lägga mig efter Charlotte Perrellis uppträdande. Det var så starkt att tårarna inte ville sluta rinna.

image

image

image

Tingelings egna fotbollslag..

image

Hoppas du får en fin dag x

 1. Suss skriver:

  Jag förlorade min mamma när jag var 21år gammal. Hon var bara 50 år då. Sen vet jag och förstår! Det är inte riktigt samma sak att överleva sitt eget barn men jag var inte redo att förlora henne då. Jag hade så många frågor kvar….
  Det är nu 21år sedan och jag har varit med om det mesta där man hade önskat att man hade en mamma i sin ringhörna. ❤️
  De första åren mindes jag henne oftast med tårar, nu för tiden mest med ett leende. Det var jobbigt att ”berätta” för henne att hennes barnbarn, min äldsta dotter, som hon aldrig fick träffa, övningskört till kyrkogården för att lämna blommor och tända ljus. ❤️ Man lär sig leva med det men glömmer aldrig! och jag VET att hon inte velat att jag stannade upp och inte levde fullt ut tills vi ses igen. Kram från mig. ❤️

 2. Lena C skriver:

  Varifrån kommer den blå kappan/jackan??? Pris??? Kram!

 3. Emelie skriver:

  Sugen på att veta hur det är att leva som Svenskadopterad eller intresserad av att lära dig nya coola sminkhacks eller bara få dig ett gott skratt?
  Då är du välkommen till min blogg http://nouw.com/emelieoberg

 4. Anna skriver:

  Vem är mannen i skägg? Han är så fin;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..