Vinn schampo & balsam från Eleven.se

eleventavlingmaggan

Ny vecka, ny tävling! Denna veckan har du chansen att vinna shampo och balsam från eleven.se. Vi har fem set om ett shampo och ett balsam att lotta ut. Produkterna kommer från Maria Nila och värdet på varje set är 368 kr.

Klicka här för att läsa mer om shampot och här läser du mer om balsamet. 

Eleven är förmodligen den största nordiska skönhetsbutiken på nätet för parfym, make-up, hudvård och hårvård. eleven.se är en auktoriserad återförsäljare vilket innebär att vi kan erbjuda dig ett komplett sortiment från dina favoritmärken och du kan alltid vara säker på att produkterna är äkta.

Alla produkter du ser i butiken finns i lager vilket gör att vi kan skicka din beställning inom 24 timmar från beställning (gäller vardagar). Från den 20:e januari: 20% på alla hårprodukter! 

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Skriva gärna din adress tillsammans med ditt svar i meddelanderutan, så vi vet vart vi ska skicka dina produkter om du vinner. Lycka till!

Hur många varumärken finns hos eleven.se? 

1: Över 1500 st  X: Över 900 st  2: Över 2200 st

Tävlingen presenteras i samarbete med Eleven och  pågår till och med söndag den 26:e januari. Vinnarna meddelas personligen och publiceras också här i bloggen.

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Över 900 st. Vinnare blev:

Stefanie Kerkai
Marie Jonsson
Anna Lindroth
Kerstin Bonnevier
Ann-Charlotte Jonsson
Grattis! Vinsten kommer på posten till er direkt från Eleven.se

<a target=”_blank” href=”%%CC%%http%3A%2F%2Fadsby.wordon.se%2Fadtrax%2Fclick%3Fe%3D10439%26p%3D8927″ onMouseOver=”top.status=”; return true;”><img alt=”” src=”http://adsby.wordon.se/adtrax/imp?e=10439&p=8927 border=0 /></a>

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..