Stytelsemöte och Gudstvivel

Idag har jag haft ett styrelsemöte med mig själv i sängen.
Packat upp väskan, läst lite mail och tvättat…..

Skönt med en ”dag när man landar” efter en stor inspelning.
Tar ledigt från människor, frågor och tempo.

Jag blir dränerad. Det krävs rätt mycket energi till att både möta nytt folk och försöka göra ett bra jobb.

Jag vet OXÅ att jag känslomässigt INTE mår bra i ett par dagar efter jobb eller resor. Jag gör en djupdykning. Känner mig ensam och tom.

Det är en inspelning imorgon. Så idag förbereder jag mig och samlar kraft

image

Missade du ”halv 8 hos mig” inslaget jag spelade in förra veckan? Så hittar du det HÄR!)

image

Isaks sånger från begravingen spelas hela tiden på radio. Vissa är gamla, några nya (så de har sina förklarliga skäl så klart)
Konstigt nog så påminner de sig ett par gånger varje dag? I bilen, i en butik.
I stallet…
Är det en slump. Eller kan det vara något slags tecken?

image

Ska börja läsa ‘Till himlen och tillbaks’
Vältrar mig i ”efter döden” böcker.

Läser vetenskapliga,  kristna, googlar, personliga berättelser….
Vill inte missa något.

Jag är kristen som du säkert redan vet. Tror på gud. Men är bitter på honom nu. Lite tonårigtrotsig och förbannad.

Läser annat än bibliska för att jag är arg och inte vill gå miste om några möjligheter eller förklaringar, bara ifall att……

Jag vet att tvivel är en del av tron.
Men jag känner mig besviken och sviken av gud. 
Hur mycket ska en människa behöva prövas??
När ska det få vara nog?
Jag är helt enkelt i en ifrågasättandetvivelperiod.
Går säker över snart. Det vore nog konstigare om man INTE var arg?

image

Ps Doftljusen jag köpte igår var inte bra. Vacker förpackning men luktade ingeting. Bortkastade pengar.

Idag surrar det i bikupan. Ska vila en stund innan hämtning på förskola och skola. Filip ska på idrottsgalan ikväll. Så vi bänkar oss nog i soffan med en takeaway.

Kram💜

 1. Hanna skriver:

  Jag vet att Gud tål att vi tvivlar och ifrågasätter ibland. Kram på dig.

 2. markus skriver:

  på youtube;precious testimonies

 3. Helena skriver:

  Hej Magdalena, har läst din blogg länge och mitt hjärta värker för dig. Jag kan dock inte sätta mig in i din smärta då jag inte genomgått det du och din familj går igenom, miste min kära kusin när han var 11 och inget blev sig likt i vår släkt efter det. Läste en artikel som ”min” präst delat med sig med om ett par på Gotland som mist sin dotter. Dom har varit med och startat något som heter Febe på Gotland. Vet inte om du hört talas om detta: febe.net det finns tydligen på sju olika ställen runt i Sverige. Önskar dig styrka och kärlek. Mvh Helena

 4. Johanna skriver:

  Hej!
  Är första gången jag skriver till dig. Jag beklagar verkligen din Isak. Jag är själv troende och det sägs att man inte får mer än man klarar av. Men just det gillar jag verkligen inte. Har varit med om mycket jobbigt och tycker nånstans att vi kan få bli förskonade från lite iallafall.Jag kan ta mycket skit som vuxen. Men låt bli våra barn! Tycker inte det är så mycket begärt! Hör du det Gud?
  Kraam

 5. Tror definitivt att det är Isak som ser till att låtarna kommer på för att visa sin kära mamma att han forfarande är med er.

  När min vän gick bort i en tragisk olycka så kom även en utav hennes låtar på ofta på radio den kommer fortfarande ibland men inte lika ofta och jag tror att det var för att jag behövde henne mer i början. Varje gång den kommer på så höjer jag och sjunger jag med skrattandes och gråtandes.

  Hoppas att du kan tro att det faktiskt är Isak som är med dig när du hör låtarna för det tror jag. Styrke kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..