Grannyra och tuggummi i huvudet

Dagens inspelning kommer INTE gå till historien som den bästa genom tiderna.

Tabbade mig. Fick puls. Panik. Tvångstankar. Hjärtklappning. Och tabbade mig igen.

Fick ta om två ”säg” inför en publik på flera hundra. Höll på att skämmas ihjäl.

Det är så typiskt. Att säga fel är mardrömmen (självklart händer det, och man överlever)  MEN när det händer så tänker man…
”neeeeeej  det får INTE bli fel igen” och då blir det OFTAST galet, för att man spänner sig, och hjärtat slår så förskräckligt.

image

Kvällen före den stora dagen.
Manusgenomgång. Vi kollar in scenen. Fixar iordning våra manuskort.  Dricker lite vin och äter mat.

Vi är drygt 60 personal på en sån här inspelning. Så det är kul!

Riggare, el, tv, tekniker, säkerhet, producenter, kundtjänst, kamera och ljudtekniker, fotografer, lotterimänniskor och artister.

image

Mitt fina rum! Här har jag faktiskt bott tidigare i mitt liv. (Men i en annan familjekonstellation)
Satt på den rosa soffan och var djupt olycklig och ensam i en tvåsamhet.
Gamla minnen väcktes till liv, och jag är så glad och tacksam till gud, för att jag träffade Filip.

image

Klockan ringde 7
Vi har haft en fullspäckad dag.

image

Mattias och Albin  uppträdde med ‘Min soldat och den nya låten En jävla smäll’
RIKTIGT duktiga killar!

image

Lusse! Älskar Lusse! Den bästa chefen, kollegan och vännen there is.

image

Köpte med mig lite ljuvliga doftljus från hotellet.

image

Backstage i iphonevärlden

image

smink, underställ och hårfix…

image

image

Putte och Rickard…

Sandra är fortfarande mammaledig. Så det var bara vi tre på scen idag

image

PUST!!!

Dagen är över. Vi åkte hem direkt efter utdelningen.

Skönt att få sova i sin egen säng. Och hinna mysa lite med killarna….

Filip har haft en fin dag med dem alla. Hälsat på Isak och åkt gocart

image

Charlie är en prinsesspiratskytt

image

Sov nu gott! Det kommer jag göra. Är så trött att ögonen rullar.

Goliath. Möten. Barn. Jobb. Inspelningar och födelsedagsfester.

Jag hoppas det blir en bra vecka. Behöver det….

Kram💜

 1. Britt skriver:

  Alltså jag döööööör, hur söt är inte Charlie, haha♡

 2. Hej, jag kommer från Finland och har läst din blogg en tid. Närmare bestämt sedan mina döttrar berättade det tragiska som drabbat er med anledning av Isaks bortgång. Jag har två vuxna barn och en treårig kille och har gått genom en del, vilket ju tyvärr är en del av livet och känner att det är lätt att relatera till dina inlägg. Jag uppskattar att du skriver så ärligt och det märks att familjen är mycket värdefull för dig. Jag brukar säga åt mina barn att vad som än händer finns vi i varandras hjärtan. Det finns en jättefin barnbok som heter Vad som än händer av Debi Gliori som är fint och poetiskt skriven. Både barn och vuxna har behållning av den. Ta vara på er.

 3. Jenny skriver:

  Trevligt med grannyra i vår lilla stad även om jag aldrig köpt en postkodslott. Inspelningen var som vilken inspelning som helst. Omtagningar hör till när det inte är direktsändning. Har varit på flera och har man möjlighet tar man om tills det känns ok. Du gjorde det bra, hela teamet jobbade för att vi alla skulle trivas. Jag grät av glädje när de som inga pengar har, vann fina slantar. Underbart 🙂

 4. Johanna skriver:

  Som en i publiken så uppfattade inte jag omtagningarna som märkvärdiga. Var riktigt kul att se er. Och vad vacker du är!!! Kram

 5. Kjersti skriver:

  Ensam när man är två är vidrigt o hemskt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..