Juldagsmorgonen

Hoppas du har det bra där du befinner dig. Tog du dig igenom dagen/kvällen igår?

Blev det som du hoppades?

Är inte julafton lite överreklamerad.
Är man inte liiiiite lättade när den är över?
Min jul har ju självklart varit väldigt speciell och annorlunda i år.
Men ser man tillbaks på tidigare jular så har det ändå mest varit ett kaos i stress..

Julmat som bränns, ungar som skriker och vill öppna sina presenter.
En jobbig svägerska som blir för full. Förväntningar. Syskonbråk och familjefejder som puttrar under ytan. Ungar som är övertrötta, retas och slåss.

Juldagen är den bästa!
Pressen har släppt och man kan pusta ut och landa i ett ledighetslugn. Ungarna leker med det de har fått av tomten.
Man äter rester. Slipper laga mat.
Alla är trötta och vaknar när de vill?

image

Min otroliga dröm ger mig fortfarande gåshud och ett leende på läpparna.

Den behövdes!

Jag var riktigt illa däran i tisdags.
Hade faktiskt tänkt ställa in allt.
Skita i frukostar och mamma (skylla på influensa) för att ligga ensam i lägenheten dricka glögg och gråta….

Mötet lyfte mig på fötterna.
Gav mig kraft och fyllde mig med ny livsenergi.

Jag är så enormt lycklig över att Isak kom när jag behövde kramen som mest..

Det blev en BRA dag igår. Jag hann med alla, och kände mig stark!

image

Mamma och Gunnar öppnade julklapparna igårkväll

image

Jag fick en massa fina presenter!

image

Lite genomskinlig. Men med ett linne blir det fint…
Bh, svart FK-polo från Hannah, böcker, ljus och smycken.

image

Till mamma hade jag bla köpt en fin väst i Miami

Charlie hade en mysafton med sina kusiner i skåne

image

Han vill knappt prata med mig, för att han hade det så kul.

image

image

Klockan 12.30 vaknade jag idag.
Så här länge har jag inte sovit på flera år?!

Myskläder, en bra bok, mamma och INGEN frisk luft. Orkar inte göra ett skit.

Charlie och Filip kommer hem imorgon. Eventuellt ska vi bila till Jämtland  i ett par dagar. Vi får se…. Just nu njuter jag bara av att få vila i en bubbla hemma hos mamsen

Ps: När jag läser ALLT DU har varit med om/all smärta i kommentarerna, tänker jag…. Kan DU? Så kan bannemig jag!

Tack för att du finns. Kram på dig, och glöm inte bort att du är värdefull. . 💖

 1. Miriam skriver:

  Önskar dej och de dina en god fortsättning på det nya året. Du har funnits ofta i mina tankar och böner under hösten, ser att du fick en helt underbar bok i julklapp Himlen finns på riktigt den kan jag rekomendera starkt! Den finns även för barn.

 2. Förstår hur du känner det, förlorade en av mina söner som bebis för 7 år sedan och det gör oerhört ont. Trots att det var så många år sedan så gör det fortfarande väldigt ont, man önskar inte ens sin värsta ovän det. Men trots allt så går livet vidare, livet går verkligen upp och ner. Kämpa vidare och när du orkar så ta hand om dina nära och kära, man har insett att livet är väldigt skört. Styrkekramar,

 3. Andrea skriver:

  Hej var ute en sväng i dag hoppas inte du tar illa upp men jag satt en kaffe och ett ljus hos Isak. Förstår hur du känner. Är ensam detta nyår. Misste båda mina pojkar och min man för ett par månader sedan. Minnas funkar inte min ring om du vill. 0736238513

 4. Varma kramar från mig till dig ❤️️

 5. Linn skriver:

  Hej Magdalena!

  Vad glad jag blir av att du kan få styrka av andra och att du skriver just ”kan du, så kan jag” för det var precis vad jag tänkte när jag läste din första bok som 22 åring (2 år sen). Jag hade verkligen haft ett helvete mellan 20 och 22. Massa skit, vidrigt elak pojkvän osv. Jag var så nära att ge upp men så läste jag din bok och tänkte verkligen, ”om Magdalena kunde då kan fan jag också lyckas”. Idag är livet bättre 🙂
  Du är verkligen en stor inspiration för mig, tack för att du delar med dig och verkligen ett enormt tack för att du skrev den boken!!

  Stor varm styrkekram!! <3 /Linn

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..