Maggans Adventskalender #22

animailtavling

Tipp tapp, tippetippetipptapp! 2 dagar kvar till julafton! Att Maggan älskar djur det vet vi och det finns flera djurvänner bland er, det vet vi. Nu har vi äntligen en tävling som faller Pyret i smaken. I dagens lucka hittar ni fina vinster från Animail.se. Tre personer vinner en varsin värdecheck på 500 kr så att de kan köpa julklappar till sina älskade husdjur.

Animail är Nordens största djuraffär på nätet och erbjuder ett heltäckande sortiment av djurfoder, veterinärfoder och tillbehör för alla husdjur. För att göra det extra smidigt levereras samtliga varor både snabbt och billigt ända fram till din ytterdörr. Animail arbetar också för att sprida kunskap om husdjur i frågor om bland annat skötsel, träning och hälsa. Mer information och samtliga produkter hittar du på animail.se.

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret nedan. Lycka till!

Hur många fodermäken har Animail i sitt sortiment?

–       1) Över 20 st

–       X) Över 40 st

–       2) Över 60 st

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Över 60 st. Vinnare blev: Irene Eliasson Dorotea, Malin Nilsäter Umeå och Sabina Berg i Gemla. Grattis! 

LOADING..