ANNONS

Maggans Adventskalender #21

/

preemkalender

I dag är det den 21:a december och allas vår Tomas har namnsdag. Jippio! I lucka 21 hittar vi 2 st presentkort från Preem värda hela 400 kr per st. Du kan tävla här i kalendern, dessutom kan du dubblera dina chanser genom att vara med på Instagram. Lycka till!

Mer än bara korv på Preem – Middagsakuten rycker ut!

December och januari är stressiga månader för barnfamiljer med allt som ska ordnas. Det är skolavslutningar, luciatåg och kvällsaktiviteter samtidigt som julen/nyåret ska förberedas. Julklappar ska inhandlas, vinterdäcken ska på, maten ska lagas och både tiden och pengarna är svåra att få att räcka till.

Samtidigt upprätthåller vi i sociala medier den perfekta ytan med berättelser om hur vi bakade både lussebullar och pepparkakor samt har julpyntet uppe. Med de mest perfekta inläggen stressar vi upp varandra och går varandra på nerverna ännu mer. Visst är det befriande när vi då och då får höra att det inte är så ”perfekt” som det kan se ut?

Det är den där berättelsen om när det inte blev riktigt som hade tänkt sig… vi kommer svettiga inrusande 20 minuter försent till luciatåget, hann inte fixa någon middag till familjen, på väg ut från dagis har vi lyckats felparkera och få böter eller punktering på bilen, så vi måste gå hem. Någon unge har kissat på sig och vi känner oss rätt uppgivna.

Då vill Preem rycka ut med Middagsakuten! Om du delar med dig av din historia så har du chans att vinna en middag! Så har du en sak mindre att tänka på.

Hur deltar man?

Dela din historia direkt i kommentarerna på bloggen. Vi utser två vinnare som får middagen fixad för hela familjen (presentkort på 400 kr/vinnare). Du kan dessutom dubblera dina vinstchanser genom att även tävla på instagram eller facebook där du delar din historia och använder hashtag #middagsakuten och #preem för att tävla.

Det finns så många förutfattade meningar om vad det är för kvalitet på mat på en bensinstation, men när låter folk smaka på maten först och de sedan får reda på att maten kommer från Preem så kan de knappt tro det.  Det finns nämligen massor av gott att äta på Preem – mer än bara korv! Till exempel Pulled Pork i färskt bröd, en härlig salladsbuffé där du kan plocka ihop din egenkomponerade sallad och stenugnsbakade pizzor för att nämna några exempel.

HÄR kan du läsa mer om tävlingen. Där finns kommer också de bästa historierna att samlas från middagsakuten för folk att ta del av och njuta av att vi faktiskt är fler som inte är perfekta!

Ge oss din  historia i kommentarsfältet så drar vi två vinnare av er! Lycka till!

Vinnare blev Marika Johansson och Veronica Mandaric. Presentkort kommer till er. Grattis! 

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00