Maggans Adventskalender #20

wdtavling

Vår resa fram till julafton fortsätter. I dagens lucka hittar ni  WD My Passport Wireless. Storlek 1TB, värde 2090 kr. Perfekt för den som vill spara sina foton, musik och videos på ett säkert ställe. Filerna lagras på en extern hårddisk, men kan kommas åt med hjälp av en app i princip från alla enheter med uppkoppling. Något att använda för att lagra alla julminnen!

My Passport Wireless skapar ett eget trådlöst nätverk och tillåter upp till åtta enheter att ansluta samtidigt för att få tillgång till hårddiskens innehåll. Enheten finns tillgänglig i 500 gb,  1TB (det är den här du vinner) och i ytterligare en med lite mer minne, 2TB, vilket räcker för att lagra och hantera hundratals timmar film och musik såväl som foton och andra digitala dokument. Detta direkt från en smartphone eller surfplatta som annars har ett begränsat lagringsutrymme. Den bärbara enheten är utrustad med Wireless N med MIMO-teknik för en förbättrad trådlös prestanda. På så sätt kan användarna komma åt och överföra filer snabbt och strömma upp till fyra HD-filmer samtidigt. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger sex timmars kontinuerlig streaming och upp till 20 timmars standby, vilket gör att enheten passar bra att ha med på resan. Dessutom kan stora mängder data snabbt och enkelt överföras med hjälp av en USB 3.0-anslutning.

Mer om produkten hittar du här!

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret och glöm inte skriva din adress tillsammans med ditt svar i meddelanderutan, så vi kan skicka din vinst om du har turen att vinna. Lycka till!

Vad heter farfar i filmen här ovan?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar är: Edward. Vinnare blev: Bodil Hanson i Karlshamn. Grattis!

 

 

 

LOADING..