Sköljmedel, parfym och en favorit

Vitbeiga 1

Som ni sett har jag och har haft ett samarbete med Lenor och ni har också kunnat vinna min scarf som jag designade i somras. Jag har inte hunnit och orkat riktigt att testa sköljmedlen ordentligt, men det har jag börjat göra nu.

Jag tolkade min favoritdoft ur deras sortiment helt enkelt  och gjorde en sjal av det. Min favorit är Gold Orchid, som har inslag av krämiga vaniljtoner och exotiska orkidé och mimosablommor.  Hoppas ni som vunnit tycker den var fin och att ni bär den? Har ni missat tävlingen och vem som vann hittar ni den här.

Jag var med Tomas häromdagen och han gick efter mig i trappan och undrade om det var jag som luktade så gott hehe.. Jag berättade att jag hade ett trix som jag kört med i flera år. Jag blandar lite sköljmedel i en sprayflaska och så tar jag en dutt på mig själv. Jag har också gjort det hemma på gardinerna i vardagsrummet och lite varstans:-)

Jag har märkt att det sköljmedel jag har nu, detta jag skriver om, håller lukten lite längre, så nu behöver jag inte hålla på att spruta ner mig och hemmet längre. Det kanske inte är så bra heller att hålla på så?  Lenor har någon slags dofteknik som gör att kläderna behåller den nytvättade doften längre. Ungefär som att bära en parfym (som jag brukade göra med sköljmedlet ändå:-). Dofterna utsöndras gradvis under dagen så den nytvättade doften håller länge. Det funkar faktiskt. Testa!

Later x

 1. parfym skriver:

  tack för tipset 🙂

 2. Elali skriver:

  Hej goa! Har också gjort det sen ett tag sedan. Blandat sköljmedel o vatten i en sprayflaska o sprayat på gardiner o lite andra textilier. Tror dock att jag haft typ någon slags babyspray, tycker det luktar frächt. Har svårt för tex vanilj 😉 . Undrar om jag inte läste om mailet för länge sen på Hannahs blogg…
  Blir så glad när du är glad!!!!!!
  Jag gick också hemmafruskursen på gymnasiet först…hahaha, vilket skämt… 🙂
  Fast sen gick jag faktiskt 3-årig ekonomisk linje.Obs: Språklig inriktning……
  Min dotter på 10 kan mer matte än jag 😀 .
  Måste bli jättekul för dig att läsa samiska!!! Kan din mamma nåt? Annars blir väl hon lite avis 😉 .
  Har inte fått iväg mitt paket/brev till dig än…men snart så……
  Haru besämt nåt om julen en. Obs!!!! Bara en enkel fråga, ingen press, tycker nu ska stanna hemma se egenvalda filmer och äta massa gått som bara Du känner för!!!!! Kram <3

 3. Ehlin skriver:

  Jag älskar sjalen OCH sköljmedelet! Tack!! 🙂

 4. camilla skriver:

  Hej vilket super bra tips! Jag har gardiner istället för garderobs dörrar i min hall som har öppen planlösning till köket där ska detta testas

 5. Marie skriver:

  Åhh lenor doftar såå gott. Jag lämnade tillbaka ett par lånade strumpor till min mor efter att ha tvättat och använt Lenor. Nästa dag ringer hon och frågar vad jag gjort med dom för dom doftade så gott att hon hade dom på nattduksbordet bredvid sängen och det spred sej i hela rummet. Även mitt lilla barnbarn på 4 år tyckte mina kläder luktade gott. Det är bra betyg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..