Maggans Adventskalender #19

crocktavling

Fem dagar kvar till dopp i grytan. Och på tal om grytor, i dagens lucka har ni chans att vinna finfina grytor/slowcooker från Crock-Pot. Vi drar två vinnare av er som är med och tävlar! Ett förstapris och ett andra pris.

Med hjälp av den elektriska långkokaren Crock-Pot behövs bara några minuter tillbringas i köket. Därefter sköter den allt jobb och ger dig en hemlagad måltid som smakar som om du tillbringat hela dagen framför spisen. I år lanseras två nya modeller, som ni nu har chans att lägga vantarna på.

En Crock-Pot kan laga så mycket mer än bara klassiskt långkok. Genom att använda grytan till klassiska rätter som köttfärssås och tomat- och fisksoppor lyfts smakerna på ett helt nytt sätt. Dessutom fungerar den utmärkt vid grillning och tillagning av desserter som chokladtårtor och
cheesecakes.

Första pris:

3,5 L Sauté – rostfri

Crock-Pots basmodell är manuell och lämplig för 3-4 personer. Har två värmeinställningar och en varmhållningsfunktion. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin. Utsida i rostfritt stål. Värde: 495 SEK

Andra pris:

Crock-Pot 2,4 L – svart

En manuell slow cooker med svart utsida lämplig för 2-3 personer. Har två värmeinställningar. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin. Värde:  395 SEK

Mer om Crock-Pot och massor av härliga recept hittar du på: www.crock-pot.se

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret och skriv din adress tillsammans med ditt svar i meddelanderutan så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen att vinna. Lycka till!

Crock-pot lanserades i USA redan 1971, men när kom de till Sverige? 

1: 2011  X: 1985  3: 1997

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: 2011. 1:a pris går till: Kristina Widén i Eslöv och 2:a pris går till: Tomas Malmros i Höör. Grattis!

 

LOADING..